Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Box Now: Επενδυτικό πρόγραμμα έως 24 εκατ. ευρώ, τα σχέδια και ο ρόλος στην ελληνική αγορά

Box Now: Επενδυτικό πρόγραμμα έως 24 εκατ. ευρώ, τα σχέδια και ο ρόλος στην ελληνική αγορά

Νέες επενδύσεις που στο σύνολό τους θα αγγίξουν τα 25 εκατ. ευρώ έως το 2024 έχει σε εξέλιξη η εταιρεία παροχής ψηφιακών και φυσικών υπηρεσιών διακίνησης δεμάτων B2C2B Box Now, που φέτος συμπληρώνει δύο χρόνια δράσης στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία αποτελεί θυγατρική του Emma Capital Group, με επιτυχημένο ιστορικό επενδύσεων στην Ελλάδα όπως ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς και Profarm

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Ανδριώτης, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής ενημέρωσης, στόχος της BOX NOW είναι να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο αυτόματων μηχανημάτων παραλαβής δεμάτων στη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, επιτυγχάνοντας όσο πιο άμεσους χρόνους για την παράδοση δεμάτων.

Σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό που απασχολεί στην ελληνική αγορά, αριθμεί τους 150 εργαζόμενους, ειδικευόμενους σε διαφορετικούς τομείς, ενώ στόχος είναι να διπλασιαστούν έως το τέλος του χρόνου.

H παρουσία στην Ελλάδα και ο ρόλος

Η BOX NOW, είναι μια πράσινη πρωτοπόρος start up. Αποτελεί την εξέλιξη των εξειδικευμένων εταιρειών παράδοσης δεμάτων, η οποία ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2021, αλλάζοντας τα δεδομένα στις παραδόσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σε μία άκρως ανταγωνιστική και δύσκολη περίοδο, με τις πλέον αντίξοες συνθήκες που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας της covid-19 αλλά και της ενεργειακής κρίσης, δύο έτη μετά από την έναρξη λειτουργίας της η BOX NOW έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 200.000 καταναλωτές.

Στο πρώτο τρίμηνο του 2023, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 400.000 παραδόσεις ενώ μέχρι στιγμής συνεργάζεται με περισσότερα από 600 eshops.

Πλέον η BOX NOW Ελλάδας λειτουργεί και ως advisory hub στο ΙΤ και στο Marketing για τις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται ο όμιλος.

Πως λειτουργεί

Τα BOX NOW Lockers τοποθετούνται σε εξωτερικούς, εύκολα προσβάσιμους 24/7 χώρους και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς λειτουργούν αποκλειστικά με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Πρόκειται για ένα έξυπνο μηχάνημα παραλαβής δεμάτων, που επιτρέπει την παραλαβή των παραγγελιών εύκολα και γρήγορα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις