Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Cenergy Holdings: Ρεκόρ παραγγελιών που ξεπέρασε τα 800 εκατ. ευρώ το 9μηνο 2021

Cenergy Holdings: Ρεκόρ παραγγελιών που ξεπέρασε τα 800 εκατ. ευρώ το 9μηνο 2021

Ισχυρές πωλήσεις που αυξήθηκαν κατά 21% κι έφθασαν τα 766 εκατ. ευρώ και ενοποιημένα προ φόρων κέρδη που διαμορφώθηκαν στα 35,2 εκατ. ευρώ από 24,2 εκατ. ευρώ πέτυχε η Cenergy Holdings στο εννεάμηνο 2021, ενώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο παραγγελιών έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 ξεπερνώντας τα 800 εκατ. ευρώ. Ο κλάδος των καλωδίων συνεχίζει να οδηγεί την κερδοφορία του Ομίλου, η Σωληνουργεία Κορίνθου όμως επέστρεψε σε πλήρες πρόγραμμα παραγωγής και λειτουργική κερδοφορία κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου.

Όπως σχολίασε ο κ. Αλέξης Αλεξίου, διευθύνων σύμβουλος της Cenergy Holdings: «Οι ισχυρές επιδόσεις του γ΄ τριμήνου 2021 επιβεβαιώνουν την ικανότητά μας να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας σε όλους τους επιχειρηματικούς μας άξονες. Συνεχίζουμε να επωφελούμαστε από την μετάβαση προς την πράσινη ενέργεια. Εφαρμόζουμε επιτυχώς πρωτοβουλίες για την αύξηση της αποδοτικότητας και τον εξορθολογισμό των εσωτερικών μας διαδικασιών. Ταυτόχρονα, εξασφαλίσαμε σημαντικά ενεργειακά έργα και αυξήσαμε το ανεκτέλεστο υπόλοιπό μας σε επίπεδα ρεκόρ.

Οι πρόσφατες αναθέσεις της ηλεκτρικής διασύνδεσης Σαντορίνης-Νάξου στην Ελλάδα, ενός αγωγού HFW στη Νορβηγική Βόρεια Θάλασσα για λογαριασμό της Aker BP και του πρώτου υποθαλάσσιου έργου με τη Vattenfall στη Δανία είναι μερικά παραδείγματα των πετυχημένων προσφορών κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριμήνου, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή μας σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Τέλος, η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ σχετικά με τους δασμούς της Παραγράφου 232 συνεπάγεται ότι τα προϊόντα μας θα είναι και πάλι ανταγωνιστικά στην αγορά των ΗΠΑ όπου και θα κρίνονται αποκλειστικά από την υψηλή ποιότητά τους και την έμφαση στην εξυπηρέτηση που παραδοσιακά προσφέρουμε στους πελάτες μας στις ΗΠΑ».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις