Κυριακή, 14 Απρ.
26oC Αθήνα

Coca-Cola HBC: Εξαγορά της BDS Vending Solutions στην Ιρλανδία

Coca-Cola HBC: Εξαγορά της BDS Vending Solutions στην Ιρλανδία

Η Coca-Cola HBC AG ανακοίνωσε σήμερα (22.2.2024) ότι η θυγατρική της, Coca-Cola HBC Northern Ireland Limited, κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση του 100% της BDS Vending Solutions Ltd. 

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, η εξαγορά της BDS Vending είναι συνεπής με τη στρατηγική της Coca-Cola HBC να ενισχύσει τις δυνατότητές της, συμπεριλαμβανομένου του laste mile delivery, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκλειδώσει κερδοφόρες ευκαιρίες στο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο κρύων και ζεστών ροφημάτων και σνακ.

Η BDS Vending, ιδρύθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται στις υπηρεσίες αυτόματης πώλησης τροφίμων και ποτών στην Ιρλανδία, με στόλο περίπου 2.000 μηχανημάτων αυτόματης πώλησης.

Οι δύο ιδρυτές, ο David Mullan και ο Brian Berry, συμφώνησαν να υποστηρίξουν τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας της BDS Vending μετά την ολοκλήρωση της προτεινόμενης συναλλαγής.

Η συναλλαγή υπόκειται σε έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και Προστασίας των Καταναλωτών (CCPC) στην Ιρλανδία και αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια των προσεχών μηνών.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις