Κυριακή, 26 Μαΐ
24oC Αθήνα

Costa Navarino: Νέα γειτονιά με 32 κατοικίες – Το χρονοδιάγραμμα, το οικιστικό σχέδιο και τα χρυσά συμβόλαια

Costa Navarino: Νέα γειτονιά με 32 κατοικίες – Το χρονοδιάγραμμα, το οικιστικό σχέδιο και τα χρυσά συμβόλαια

Ανάρπαστες γίνονται οι κατοικίες στο πολυτελές τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino, όπου μέχρι σήμερα έχουν κατασκευαστεί ήδη περί τις 100, ενώ έχουν ήδη δρομολογηθεί και νέες, με τιμές που φτάνουν έως τα 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Με την προσθήκη 32 νέων τουριστικών κατοικιών, τριών διαφορετικών τύπων, που θα παραδοθούν «με το κλειδί στο χέρι», η νέα γειτονιά Valley Greens διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των κατοικιών Costa Navarino Residences, που αναπτύσσεται εντός του Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία.  

Στη Valley Greens θα δημιουργηθούν semi-detached κατοικίες 2-3 υπνοδωματίων επιφάνειας από 135 τ.μ. έως και 250 τ.μ. αντίστοιχα, καθώς και detached κατοικίες 4 υπνοδωματίων επιφάνειας από 300 τ.μ., ενώ οι περισσότερες θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Όλες οι κατοικίες απολαμβάνουν ανεμπόδιστη θέα για πάντα, στους ελαιώνες και την πλούσια Μεσσηνιακή φύση αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος.

Η πώλησή των κατοικιών στη γειτονιά Valley Greens, ξεκινά την τρέχουσα περίοδο, ενώ η κατασκευή τους προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός του 2026.

“Το εύρος τιμών τη γειτονιά Valley Greens, ξεκινά από 1,4 εκατ. ευρώ για κατοικίες 2 υπνοδωματίων και από 2,65 εκατ. ευρώ για κατοικίες 4 υπνοδωματίων, ενώ στο σύνολο των Costa Navarino Residences, οι τιμές ξεκινούν από 770 χιλιάδες ευρώ για τα branded διαμερίσματα”.

Οι προδιαγραφές

Όπως προβλέπει το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino, στο σχεδιασμό και την κατασκευή των νέων κατοικιών θα εφαρμοστούν οι αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής που περιλαμβάνουν φυτεμένα δώματα, συστήματα αυτοματισμού (έξυπνης κατοικίας/smart home) και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας. Το σχεδιασμό της Valley Greens υπογράφουν τα αρχιτεκτονικά γραφεία «Kokkinou & Kourkoulas Architects» και «Zoumboulakis Architects».

Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών επωφελούνται από μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης (property και facility management), και ενοικίασης, καθώς και προνομιακή πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino. Απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και αυθεντικών εμπειριών, χώρων γαστρονομίας και ψυχαγωγίας, signature γήπεδα γκολφ και μια παραλία μήκους 1 χλμ., που δημιουργούν μια μοναδική και ανέμελη εμπειρία διαβίωσης. Η εύκολη πρόσβαση όλο το χρόνο, η ασφάλεια μιας προστατευμένης περιοχής, καθώς και η χαμηλή δόμηση που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο, είναι μερικά ακόμη από τα συστατικά που χαρακτηρίζουν τις Costa Navarino Residences.

Τα προσεχή σχέδια

Η Valley Greens έρχεται να προστεθεί στις γειτονιές Sea Dunes, Olive Grove και Rolling Greens που περιλαμβάνουν custom αλλά και turn-key (εξατομικευμένες και έτοιμες προς χρήση) κατοικίες. Με την ολοκλήρωση όλων των γειτονιών, η συνολική κάλυψη παραμένει στο 10% της έκτασης των 1.300 στρεμμάτων του Navarino Dunes, διασφαλίζοντας ότι το 90% παραμένει ακάλυπτο, με κύρια χρήση το φυσικό ή το οργανωμένο πράσινο.

Να σημειωθεί επίσης, ότι φέτος παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους περίπου 40 διαμερίσματα και branded κατοικίες στη «γειτονιά» ανάπτυξης, Rolling Greens, που ξεκίνησαν το 2020, εν μέσω πανδημίας και έχουν πουληθεί το σύνολό τους.

Σύμφωνα επίσης, με το χρονοδιάγραμμα, μέχρι το 2027, θα έχουν υλοποιηθεί νέες επενδύσεις από την ΤΕΜΕΣ, που συνολικά θα φτάσουν στο 1,2 δισ. ευρώ κι αφορούν τις 5 εξής περιοχές της Costa Navarino: Navarino Dunes, Navarino Bay, Navarino Waterfront, Navarino Hills και Navarino Blue. Μέχρι σήμερα οι επενδύσεις της ΤΕΜΕΣ στην Costa Navarino ανέρχονται στα 850 εκατ. ευρώ.

 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις