Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

DB.one: Νέο στέκι στη Γλυφάδα για τους λάτρεις του καλού κρέατος – Τα εντυπωσιακά εγκαίνια και τα επόμενα σχέδια

DB.one: Νέο στέκι στη Γλυφάδα για τους λάτρεις του καλού κρέατος – Τα εντυπωσιακά εγκαίνια και τα επόμενα σχέδια

Ένα νέο εστιατόριο που απευθύνεται στους λάτρεις του καλού κρέατος και όχι μόνο είναι το DB.one που άνοιξε τις πόρτες του στη Γλυφάδα και ήδη γνωρίζει μεγάλη απήχηση. Με πρώτο σταθμό την Ελλάδα, οι ιδιοκτήτες του DB.one σχεδιάζουν επέκταση των δραστηριοτήτων σε Ντουμπάι και Λονδίνο.

Το εστιατόριο φιλοδοξεί σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναχθεί σε δημοφιλή επιλογή του αθηναϊκού κοινού και τα δείγματα γραφής των πρώτων ημερών είναι κάτι περισσότερο από αισιόδοξα.

Τα εγκαίνια του εστιατορίου DB.one στη Γλυφάδα, με happenings και premium γεύσεις, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Απριλίου.

Ο chef Ulas Tunc και η ομάδα του, υποδέχτηκε και φωτογραφήθηκε με τους καλεσμένους, παραχωρώντας ένα απολαυστικό show και αναδεικνύοντας τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων, αλλά και την προσεκτική διαχείριση τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας τους.

Όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν την γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει το DB.one δοκιμάζοντας τις επιλογές του μενού συνοδευόμενες από μια μεγάλη λίστα κρασιών και cocktails. Τη βραδιά των εγκαινίων συμπλήρωσαν το άψογο service και ο κομψός, μοντέρνος χώρος.

Σημειώνεται ότι, οι λάτρεις του καλού κρέατος κρέατος έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο καρνιβορικό concept spot της Γλυφάδας από Τρίτη έως Κυριακή.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις