Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

DHR Services: To project Domotel και τα σχέδια για διαχείριση ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Κύπρο

DHR Services: To project Domotel και τα σχέδια για διαχείριση ξενοδοχείων σε Ελλάδα και Κύπρο

Τα νέα σχέδια στον ξενοδοχειακό τομέα που αφορούν νέες συνεργασίες και διαχείριση ξενοδοχείων στην Ελλάδα σε περιοχές όπως Κέρκυρα, Πειραιά, Πάρο, Μύκονο, Κω και Κύπρο ανέπτυξε σε εκπροσώπους του Τύπου η διοίκηση της DHR Services, με επικεφαλής την κ. Έβελυν Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου Co-Founder της εταιρείας.

Στην παρούσα φάση η DHR Services, που μετρά ένα χρόνο λειτουργίας, διαχειρίζεται 7 ξενοδοχεία της αλυσίδας Domotel στην Ελλάδα και ειδικότερα τα: Domotel Kastri, Domotel Xenia Volos, Domotel Arachova, Domotel Agios Nikolaos Syvota, Domotel Arni, Domotel Olympia Thessaloniki και Domotel Neve Kaimaktsalan, ενώ μαζί με τρία ακόμα ξενοδοχεία τρίτων, το χαρτοφυλάκιο των υπό διαχείριση ξενοδοχείων της αριθμεί 10 ξενοδοχεία.. Μετά από την επιτυχημένη πορεία των Domotel, η διαχείριση άλλων ξενοδοχείων, αρχής γενομένης από το 2023, προέκυψε ως φυσική εξέλιξη για την εταιρεία.

Αισιόδοξες προοπτικές

Αναφερόμενη στον κλάδο του τουρισμού και τις προοπτικές του ξενοδοχειακού κλάδου, η διοίκηση τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη δυναμική, κι αυτός είναι ο λόγος που η εταιρεία επιχειρεί μεγάλο άνοιγμα, αρχής γενομένης από το 2024.

Όσον αφορά το επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την Κύπρο, όπως ανέφερε η διοίκηση, η ανάπτυξη είναι επίσης πολύ μεγάλη, όπως και στην Ελλάδα και ειδικά στην Λεμεσό. Σ’ αυτό το πλαίσιο η εταιρεία διαπραγματεύεται τη διαχείριση ξενοδοχείου στην Μαρίνα Λεμεσού.

Μέσα από τις συνομιλίες τους με ανεξάρτητους ξενοδόχους, αυτό που διαπιστώνουν από την DHR είναι το ενδιαφέρον τους να ενταχθούν κάτω από την «ομπρέλα» μιας επώνυμης και αναγνωρίσιμης μπράντας. Ως έμπειροι της ξενοδοχειακής αγοράς, οι άνθρωποι της DHR λειτουργούν συμβουλευτικά, αναζητώντας από κοινού την καλύτερη οδό συνεργασίας. Επιπλέον η DHR ενδιαφέρεται και για το leasing στα ξενοδοχεία.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η κ. Χριστοπούλου – Αλεξοπούλου, σύστησε τα δυο νέα μέλη του management team, τον κ. Γιάννη Χωμενίδη, Chief Executive Officer και τον κ. Μανώλη Γκιάλα, Chief Operating Officer, οι οποίοι όπως αναφέρθηκε, με μια σειρά νέων αλλά και υφισταμένων στελεχών και συνεργατών, έχουν στόχο να ενισχύσουν την προβολή της εταιρείας στην αγορά της διαχείρισης ξενοδοχείων και να επεκτείνουν περαιτέρω τη δυναμική της.

Να σημειωθεί, ότι η DHR Services είναι μια καταξιωμένη Management Services εταιρεία στον κλάδο του Hospitality, με υπηρεσίες που αφορούν στο Hotel Management, Hotel Asset Management, Hospitality Consultancy & Advisory, καθώς επίσης και παροχές Commercial Excellence (Sales and Marketing).

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις