Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Fix Hellas: Τα σχέδια της ζυθοποιίας στην «έβδομη τέχνη» – Ποιους σταθμούς μετατρέπει σε σινεμά

Fix Hellas: Τα σχέδια της ζυθοποιίας στην «έβδομη τέχνη» – Ποιους σταθμούς μετατρέπει σε σινεμά

Σε θερινούς κινηματογράφους για την προβολή βραβευμένων ταινιών του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, μετατρέπουν η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και η Fix Hellas τους ιστορικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Πάτρα και Μεσολόγγι, καθώς και το παλιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά.

Ο όμιλος που δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών Μύθος Ζυθοποιία και Ολυμπιακή Ζυθοποιία στηρίζει την έβδομη τέχνη, μέσα από τη δράση «Σινεμά ο Σταθμός». Καθώς δε, επιδιώκει να συνδυάσει το ελληνικό DNA και το διεθνές αποτύπωμα της δυναμικής του Ομίλου Carlsberg, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία δίνει μεγάλη έμφαση στην υποστήριξη του ελληνικού κινηματογράφου.

Η «αναβίωση» των σταθμών

Η αφετηρία της διαδρομής για την αναβίωση των σιδηροδρομικών σταθμών, θα γίνει την Τετάρτη 16 Ιουνίου, στις 21.00, από το παλιό μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά, έναν ιστορικό και σημαντικό χώρο, που πλέον στεγάζει το νέο Σιδηροδρομικό Μουσείο. Στην ιδιαίτερη αυτή τοποθεσία, έναρξη των προβολών θα κάνει η ταινία Digger του Τζώρτζη Γρηγοράκη, σε avant premiere, παρουσία του σκηνοθέτη. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ελληνικό γουέστερν, με φόντο την άγρια ελληνική φύση, που βραβεύτηκε στο 70ο Φεστιβάλ Βερολίνου. Η ενέργεια «Σινεμά ο Σταθμός» τελεί υπό την Αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», με την επιλογή των πόλεων να βασίζεται στον πρωταγωνιστικό τους ρόλο, στο ιστορικό γεγονός της επανάστασης του 1821. Σημαντικοί επίσης αρωγοί στην υλοποίηση της δράσης αποτελούν ο ΟΣΕ και η ΓΑΙΑΟΣΕ.

Τα σχέδια στην αγορά μπύρας

Όσον αφορά στην στρατηγική της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας και τα αναπτυξιακά της σχέδια για τα ελληνικά προϊόντα μπύρας, Mythos και FIX, εξαγωγές πραγματοποιούνται στις 5 Ηπείρους, σε περισσότερες από 35 χώρες, με έμφαση εκεί όπου υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει δύο ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται 10 προϊόντα: FIX Hellas, FIX Dark, FIX Άνευ, Μythos, Mythos Radler, Kaiser, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά Tuborg Lemon / Lime-Green Tea / Orange-Cinnamon Soda.

 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις