Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Globe One Digital: Η ψηφιακή επικοινωνία και ο ρόλος τους για τις επιχειρήσεις – Δηλώσεις του CEO κ. Δ. Παπουτσή

Globe One Digital: Η ψηφιακή επικοινωνία και ο ρόλος τους για τις επιχειρήσεις – Δηλώσεις του CEO κ. Δ. Παπουτσή

«Το μέλλον των επιχειρήσεων είναι ψηφιακό» δήλωσε ο κ. Δημήτρης Παπουτσής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Globe One Digital, κορυφαίας εταιρείας στον τομέα digital agencies της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό 25 χρόνων λειτουργίας της.

Η εταιρεία αποτελεί Premier Google Partner και μία από τις 100 ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες του Index Inc.5000 Europe. Τη δράση της ξεκίνησε όταν, το διαδίκτυο έκανε τα πρώτα του «βήματα» στην ελληνική αγορά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παπουτσής «πρακτικά, είμαστε το πρώτο digital agency που δημιουργήθηκε και βρίσκεται εν ενεργεία μέχρι σήμερα. Πετύχαμε, όμως, να εντοπίσουμε τις εταιρείες εκείνες που είχαν κατανοήσει τη σημασία που θα έχει το κανάλι και, καθ’ όλη τη διάρκεια αυτών των 25 ετών, έχουμε πετύχει το χτίσιμο της ψηφιακής επικοινωνίας και των ψηφιακών assets πολλών εταιρειών και επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης»

Τα νέα σχέδια

Διαβλέποντας τις προοπτικές που έχει η ψηφιακή επικοινωνία ο κ. Παπουτσής αναφέρει ότι: «Στόχος για την επόμενη τριετία είναι να εξελιχθούμε σε κορυφαίο digital agency στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διατηρώντας, παράλληλα, υψηλές επιδόσεις στους ρυθμούς ανάπτυξης και στην ικανοποίηση πελατών και στελεχών».

Παράλληλα, η εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων, συμμετέχοντας και σε startups όπως η Oggit (Augmented Reality), η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της επαυξημένης πραγματικότητας (AR) & Consolytics (Google Analytics Add On), οι οποίες έχουν συμπληρωματικές δραστηριότητες.

Στην παρούσα φάση διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και τη Ρουμανία, ενώ από την Αθήνα καλύπτει και τις ανάγκες των πελατών στην Κύπρο. Συνολικά απασχολεί 60 άτομα, έχοντας πενταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό της την τελευταία δεκαετία.

Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται εταιρείες από διάφορους κλάδους, όπως: του τουρισμού, του online gaming & entertainment, του χρηματοπιστωτικού και ασφαλιστικού τομέα και του e-commerce, ανάμεσά εταιρείες όπως η Kaizen (stoiximan.betano), η Grecotel, η Swot, η Zeus International, η Allianz, η Coca-Cola HBC, η Εθνική Λυρική Σκηνή, η Suzuki, η Dominos, κ.ά.

Όπως τονίστηκε, από τη διοίκηση, στις πρωταρχικές αξίες της Globe One Digital είναι η κοινωνική ευθύνη και γι’ αυτόν τον λόγο ενισχύει την τελευταία δεκαετία δράσεις ανάπτυξης του αθλητικού ιδεώδους, της υποστήριξης ασθενέστερων οικονομικά ή κοινωνικά ομάδων και της προώθησης της τέχνης και του πολιτισμού.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις