Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Intracom Defense: Την επισκέφθηκε ο Ακόλουθος Άμυνας της Αιγύπτου – Προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική βιομηχανία

Intracom Defense: Την επισκέφθηκε ο Ακόλουθος Άμυνας της Αιγύπτου – Προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική βιομηχανία

Ο Ακόλουθος Άμυνας της Αιγύπτου στην Ελλάδα, Συνταγματάρχης Ayman Alian, συνοδευόμενος από τον βοηθό Ακολούθου Άμυνας Πλωτάρχη Mohamed Amir, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Intracom Defense (IDE), όπου τους υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Τρουλλινός, με ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις καινοτόμες τεχνολογίες της IDE και στο πλαίσιο της άριστης σχέσης των δύο χωρών συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με αμυντικές βιομηχανίες της Αιγύπτου. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τα προϊόντα και τις βιομηχανικές δυνατότητες της εταιρείας, καθώς και για την διαχρονική επιτυχή πορεία των εξαγωγών της τόσο προς κορυφαίες διεθνείς αμυντικές βιομηχανίες όσο και προς τελικούς χρήστες υψηλών απαιτήσεων.

Η IDE, θυγατρική της Intracom Holdings, δραστηριοποιείται στον χώρο των Αμυντικών συστημάτων με αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα. Συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις