Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Maple Bear: Τα καναδικά σχολεία ετοιμάζουν την «είσοδό» τους στην ελληνική αγορά

Maple Bear: Τα καναδικά σχολεία ετοιμάζουν την «είσοδό» τους στην ελληνική αγορά

Την πρόθεσή τους να εισέλθουν στην ελληνική αγορά, ανακοινώνουν τα εκπαιδευτήρια Maple Bear, που αποτελούν το μεγαλύτερο καναδικό franchise στον εκπαιδευτικό τομέα. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουν τις πόλεις ενδιαφέροντός τους και αναζητούν συνεργάτες.

Τα εκπαιδευτήρια εφαρμόζουν ένα μοντέλο που έχει σχεδιαστεί με στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του παιδιού, τόσο από σωματικής, διανοητικής, και συναισθηματικής, όσο και από κοινωνικής πλευράς, όπου πρωταγωνιστούν τρία θεμελιώδη στοιχεία: η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η κριτική σκέψη.

Πρόγραμμα ανάπτυξης

Όπως δήλωσε σχετικά και ο Yann  Bidan, γενικός διευθυντής  της Maple Bear Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης: «Εισήλθαμε στην αγορά της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης το 2019 εξασφαλίζοντας συνεργασίες για την δημιουργία 3 νηπιαγωγείων στη Ρουμανία και 1 νηπιαγωγείου & δημοτικό σχολείου στη Βουλγαρία. Κατά τη διάρκεια του 2020 εδραιώσαμε ακόμη 2 συνεργασίες σε Ρουμανία και Βουλγαρία, ενώ παράλληλα επεκτείναμε με επιτυχία την παρουσία μας σε Αλβανία, Σερβία, Κροατία και Ουκρανία εγκαινιάζοντας νέα σχολεία για την περίοδο 2021/2022. Είμαστε πεπεισμένοι πως τα σχολεία Maple Bear θα εδραιωθούν με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην ευρύτερη περιοχή».

Τα σχέδια για Ελλάδα

«Βρισκόμαστε σε αναζήτηση συνεργατών που επιθυμούν να επενδύσουν σε νηπιαγωγεία και σχολεία με την επωνυμία της Maple Bear σε τουλάχιστον 5 πόλεις της Ελλάδας. Συνήθως, οι συνεργάτες μας αποτελούν νεοεισερχόμενους επιχειρηματίες στον τομέα της Εκπαίδευσης που επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά της χώρας τους ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά συστήματα και διδακτικές προσεγγίσεις στον κόσμο ή είναι ήδη ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολείων που επιθυμούν να διαφοροποιήσουν και βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Τα νηπιαγωγεία και τα σχολεία μας έχουν ένα ξεχωριστό positioning στην αγορά, καθώς τα Maple Bear δεν είναι διεθνή, αλλά τοπικά σχολεία. Προσφέρουν μια πλήρως καναδική δίγλωσση προσέγγιση και στρατηγικές διδασκαλίας, αξιοποιώντας τόσο το καναδικό, όσο και το τοπικό πρόγραμμα σπουδών. Αυτό ανοίγει ακόμα περισσότερες επιλογές εκπαίδευσης για τους μαθητές της Maple Bear, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο», πρόσθεσε ο Yann  Bidan.

Να σημειωθεί, ότι το καναδικό εκπαιδευτικό σύστημα κατατάσσεται σταθερά μεταξύ των πέντε κορυφαίων στον κόσμο σύμφωνα με την αξιολόγηση PISA του ΟΟΣΑ.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις