Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Megaplast: Επενδύσεις με έμφαση στην αειφορία – Κινήσεις στρατηγικής στην εύκαμπτη συσκευασία

Megaplast: Επενδύσεις με έμφαση στην αειφορία – Κινήσεις στρατηγικής στην εύκαμπτη συσκευασία

Καινοτόμα προϊόντα με έμφαση στη βιωσιμότητα παράγει η Megaplast, κορυφαίος κατασκευαστής στον τομέα της εύκαμπτης συσκευασίας.

Σ’ αυτό το πλαίσιο η εταιρεία αναπτύσσει περαιτέρω την ECO σειρά προϊόντων, έχοντας ολοκληρώσει τον σχεδιασμό νέων, οικολογικών μεμβρανών στην κατηγορία του ενισχυμένου film (fiber stretch film) και στην κατηγορία του διάτρητου film (perforated stretch film).

Η ενσωμάτωση των Αρχών της Αειφορίας στην πολιτική της εταιρείας καθίσταται αναγκαία, καθώς όπως υποστηρίζει η διοίκηση, η επένδυση στον πλανήτη μας είναι απαραίτητη για την προστασία του και ο καλύτερος τρόπος για να ανοίξουμε έναν δρόμο προς ένα μέλλον ευημερίας για όλους.

Με αφορμή την Ημέρα της Γης, που φέτος γιορτάστηκε το Σάββατο 22 Απριλίου, από την Megaplast τονίζουν ότι με 30% ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, με 50% μικρότερο αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα από τον μέσο όρο της αγοράς, με 50% λιγότερα πλαστικά απόβλητα, με 100% ανακυκλώσιμα προϊόντα και συσκευασίες και με το 100% της ενέργειας να προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές, η εταιρεία κάνει πράξη τη βιώσιμη στρατηγική της.

Να σημειωθεί, ότι η Παγκόσμια Ημέρα Γης, δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να ενώσουν τις φωνές τους για να τονίσουν τη σημασία του να αφιερώσουμε τον χρόνο, τους πόρους και την ενέργειά μας στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και άλλων περιβαλλοντικών ζητημάτων.

 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις