Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

MyRoomie: Σε ανοδική τροχιά η εναλλακτική λύση στέγασης – Τα οφέλη της συγκατοίκησης από τον ιδρυτή Δομίνικο Πρίτη

MyRoomie: Σε ανοδική τροχιά η εναλλακτική λύση στέγασης – Τα οφέλη της συγκατοίκησης από τον ιδρυτή Δομίνικο Πρίτη

Ταχεία ανάπτυξη καταγράφει η startup PropTech εταιρεία, MyRoomie, η οποία μέσα από προηγμένα κοινωνικά χαρακτηριστικά και τεχνολογικές βελτιώσεις παρέχει προσιτές και βιώσιμες λύσεις στέγασης και συγκατοίκησης σε όλη την Ευρώπη.

Η καινοτόμος πλατφόρμα στέγασης MyRoomie δημιουργήθηκε, ως απάντηση στην αύξηση των τιμών των κατοικιών και των ενοικίων, που επικρατεί παγκοσμίως καθώς, όπως δήλωσε ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Δομίνικος Πρίτης «Το MyRoomie προσφέρει μια μοναδική απάντηση στις προκλήσεις της οικονομικής προσιτότητας της στέγασης και της περιβαλλοντικής ευθύνης».

MyRoomie: Εκσυγχρονισμός

Η τελευταία έκδοση του MyRoomie εισάγει βελτιωμένες λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, μια σημαντική προσθήκη που στοχεύει στην ενίσχυση της αίσθησης κοινότητας μεταξύ των χρηστών και στον εμπλουτισμό της κοινής εμπειρίας διαβίωσής τους.

Ο προηγμένος αλγόριθμος αντιστοίχισης της πλατφόρμας, το βελτιωμένο περιβάλλον χρήστη και τα προχωρημένα φίλτρα απλοποιούν περαιτέρω τη διαδικασία της συγκατοίκησης, διευκολύνοντας τη δημιουργία αρμονικών, οικονομικά αποδοτικών και φιλικών προς το περιβάλλον συμφωνιών συγκατοίκσης.

MyRoomie: Στόχος

Όπως δηλώνει ο κ. Πρίτης εκτός από την ανεύρεση δωματίου ή συγκατοίκου το MyRoomie έχει σχεδιαστεί για την προώθηση μιας κοινότητας όπου η συγκατοίκηση είναι εύκολη, οικονομικά προσιτή, κοινωνική και, κυρίως, βιώσιμη. Ως εκ τούτου, η πλατφόρμα, ενθαρρύνει τους χρήστες να μοιράζονται πόρους και έξοδα, μειώνοντας έτσι την ατομική κατανάλωση και τον σχετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπό της.

MyRoomie: Εκτός συνόρων

Έχοντας επεκταθεί στην πολωνική αγορά, το MyRoomie πρόκειται να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομική προσιτότητα των κατοικιών και στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα σε ευρύτερη κλίμακα. Τα φιλόδοξα σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνουν την επέκταση της μοναδικής λύσης flatsharing σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με ιδιαίτερη εστίαση σε αγορές που θα ωφεληθούν πολύ από μια τέτοια υπηρεσία.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις