Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Nike: Νέους όρους βάζει σε εφαρμογή με τους Έλληνες συνεργάτες της

Nike: Νέους όρους βάζει σε εφαρμογή με τους Έλληνες συνεργάτες της

Μετά το σάλο που προκάλεσε στην ελληνική αγορά η απόφαση της NIke να περιορίσει τις συνεργασίες της με τους χονδρέμπορους, η πολυεθνική εταιρεία αθλητικών ειδών έρχεται τώρα να βάλει έναν ακόμη όρο στους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, προειδοποιεί τους χονδρέμπορους, ότι για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, θα πρέπει μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου να εξοφλήσουν τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες απέναντί της, με την ανάλογη κατάθεση στον λογαριασμό της.

Τους διαμηνύει δε, ότι όσοι τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες θα μπορούν στη συνέχεια να παραγγείλουν εμπόρευμα της επόμενης σεζόν.

Πρόκειται για έναν ακόμη όρο που βάζει η πολυεθνική εταιρεία στους Έλληνες εμπόρους, και ο οποίος έρχεται σε συνέχεια της παλαιότερης ανακοίνωσης που είχε εκδώσει, με αφορμή την πρόθεσή της να διακόψει τη συνεργασία με τουλάχιστον 90 χονδρεμπόρους.  Στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι δίνει έμφαση στις πωλήσεις μέσω των ψηφιακών της καναλιών, των καταστημάτων Nike, αλλά κι ενός μικρού αριθμού στρατηγικών συνεργατών, που μοιράζονται το όραμά της για τη δημιουργία μίας μοντέρνας αγοραστικής εμπειρίας.  

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις