Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Nova: Το επενδυτικό πλάνο των 2 δισ. ευρώ και το λανσάρισμα νέου 5G κινητού – Δηλώσεις του CEO

Nova: Το επενδυτικό πλάνο των 2 δισ. ευρώ και το λανσάρισμα νέου 5G κινητού – Δηλώσεις του CEO

Εν μέσω υλοποίησης επενδυτικού προγράμματος 2 δισ. ευρώ, η Nova προχώρησε στο λανσάρισμα 5G smartphone με ανταγωνιστική τιμή, βελτιώνοντας παράλληλα τη θέση της στην αγορά κι επιτυγχάνοντας ανάπτυξη με γρήγορους ρυθμούς. 

Τα παραπάνω ανακοίνωσε σε εκπροσώπους του Τύπου ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τονίζοντας ότι «καθώς το επενδυτικό σχέδιο των 2 δισ. ευρώ βρίσκεται σε εξέλιξη, η Nova αυξάνει την πελατειακή της βάση, αναβαθμίζει τις υποδομές 5G, επεκτείνει το ιδιόκτητο δίκτυο οπτικής ίνας για το σπίτι και εμπλουτίζει το περιεχόμενό της, συμβάλλοντας παράλληλα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας». Να σημειωθεί, ότι από το επενδυτικό σχέδιο των 2 δισ. ευρώ, έχουν ήδη υλοποιηθεί επενδύσεις της τάξης των 400 εκατ. ευρώ.

Χαρακτηριστικά του κινητού Nova

Όπως αναφέρει η διοίκηση, η προσήλωση της Nova στην καινοτομία, τις προσιτές τιμές και την εμπειρία των πελατών συνεχίζεται και σ’ αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία παρουσιάζει το Nova 5G Smartphone, ένα τεχνολογικά προηγμένο τηλέφωνο με την πιο προσιτή τιμή στην αγορά. Είναι το μοναδικό 5G τηλέφωνο με 3 χρόνια εγγύηση. Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν οθόνη 6,52 ιντσών HD+, διπλή κύρια κάμερα 50 megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 128GB, μνήμη RAM 4GB, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υποστήριξη NFC για ανέπαφες πληρωμές μέσω τηλεφώνου. Γιορτάζοντας το λανσάρισμα του, το τηλέφωνο διατίθεται δωρεάν στους συνδρομητές του προγράμματος Unlimited All.

Οι επιδόσεις εξαμήνου

Η Nova, μέλος της United Group κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2023, καταγράφει ικανοποιητικές επιδόσεις. Όπως ανακοινώθηκε είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος στην κινητή τηλεφωνία και στην συνδρομητική τηλεόραση με ισχυρή αύξηση συνδρομητών, ως αποτέλεσμα της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Υπενθυμίζεται, ότι, η Nova και η Wind ένωσαν πόρους και τεχνογνωσία τον Ιανουάριο του 2023 για να δημιουργήσουν τη νέα Nova με την υποστήριξη της κλίμακας και της τεχνογνωσίας του ομίλου United Group, ο οποίος έχει επενδύσει 1,8 δισ. ευρώ στην Ελλάδα αποτελώντας τον τέταρτο μεγαλύτερο επενδυτή στη χώρα.

Ο κ. Μιχάλης Αναγνωστάκος, CMO της Nova, ανέφερε ότι: «Πριν από εννέα μήνες, παρουσιάσαμε τη Νέα Nova, με πελατοκεντρική προσέγγιση δεσμευόμενοι για αναβαθμισμένες υπηρεσίες με προσιτές τιμές και διαφάνεια. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε την προσέγγιση μας να αποδίδει καρπούς με τη Nova να γίνεται ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος στην κινητή τηλεφωνία και τη συνδρομητική τηλεόραση στην χώρα.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις