Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Signify: Επενδύει σε συστήματα απολύμανσης αέρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Signify: Επενδύει σε συστήματα απολύμανσης αέρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Επενδύσεις για την κατασκευή συστημάτων που απολυμαίνουν τον αέρα και απενεργοποιούν τον ιό που προκαλεί ο Covid-19 υλοποιεί η Signify (η νέα εταιρική επωνυμία της Philips Lighting), παγκόσμιος ηγέτης στον επαγγελματικό, τον καταναλωτικό και τον φωτισμό για το Internet of Things.

Με πωλήσεις 6.5 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2020, περίπου 38.000 εργαζόμενους και παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες, η Signify, το 2020 αύξησε την παραγωγή των πηγών φωτός κατά οχτώ φορές ως στήριξη στην καταπολέμηση του κορωνοϊού και υιοθέτησε τις οδηγίες ασφαλείας του GLA (Global Lighting Association) για να συμπληρώσει το χαρτοφυλάκιό της με συστήματα φωτισμού για απολύμανση χώρων στα ανώτερα στρώματα αέρα.

Signify: Καινοτόμος τεχνολογία στην επίτευξη συνθηκών υγείας και ασφάλειας

Όπως αναφέρουν από την εταιρεία: Υπό το πρίσμα της πανδημίας που βιώνει σήμερα όλος ο πλανήτης λόγω του COVID-19, όπου οι χώροι παρουσίας ανθρώπων έχουν καταστεί εν δυνάμει εστίες μόλυνσης και μετάδοσης του ιού, η πρόκληση είναι να χρησιμοποιηθεί καινοτόμος τεχνολογία στην επίτευξη συνθηκών υγείας και ασφάλειας, όχι μόνο στους χώρους εργασίας αλλά και σε κάθε χώρο διαμονής ή χρήσης από εργαζομένους, ανθρώπους και ευρύ κοινό.

Το σύστημα απολύμανσης του αέρα μέσω φωτισμού UV-C, Philips Air Disinfection, αποτελεί μία από τις λύσεις που ανέπτυξε η Signify και έχει ήδη εφαρμοστεί παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα τόσο σε δημόσιους χώρους όσο και σε ιδιωτικούς, όπως αλυσίδες super market, εκπαιδευτικά κέντρα, αποδυτήρια, γυμναστήρια, αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων κ.α. (ενδεικτικά παραδείγματα EDEKA Clausen στη Γερμανία, dm στη Σλοβακία και Rugby Union Club Harlequins στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις