Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

W Hotels: Ψήφος εμπιστοσύνης από την Marriott International – Στην περιοχή του Costa Navarino το πρώτο πολυτελές resort

W Hotels: Ψήφος εμπιστοσύνης από την Marriott International – Στην περιοχή του Costa Navarino το πρώτο πολυτελές resort

Το πρώτο ξενοδοχείο της W Hotels στην Ελλάδα, μέλος του χαρτοφυλακίου Marriott Bonvoy λειτούργησε πρόσφατα στην περιοχή Navarino Waterfront, την νέα περιοχή ανάπτυξης του Costa Navarino.

Το πολυτελές resort, με την επωνυμία W Costa Navarino υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες στις 9 Αυγούστου, πραγματοποιώντας μάλιστα το «άνοιγμα» νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Ήδη η ζήτηση ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες και προέρχεται τόσο από την Ελλάδα όσο κι από το εξωτερικό. Προκρατήσεις υπάρχουν τόσο για τη φετινή σεζόν που θα διαρκέσει μέχρι τέλος Οκτωβρίου, όσο και για την ερχόμενη χρονιά. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της διοίκησης, κατά τους χειμερινούς μήνες θα συνεχιστούν οι κατασκευαστικές εργασίες, προκειμένου το καλοκαίρι του 2023 να έχουν παραδοθεί τα δωμάτια και οι κατοικίες στο σύνολό τους κι επιπλέον να έχει διαμορφωθεί η εμπορική «γειτονιά» του νέου συγκροτήματος, οι εγκαταστάσεις με αθλητικές δραστηριότητες κι άλλες προγραμματισμένες υποδομές, έτσι ώστε το W Escape να τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Το W Costa Navarino απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Βρίσκεται σε παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, κατά μήκος μίας αμμώδους παραλίας 450 μέτρων με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου. Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα δίνει βήμα στη δημιουργικότητα, τη διαφορετικότητα και την ελευθερία της έκφρασης, εμπλουτίζοντας την εμπειρία του προορισμού.

«Με το άνοιγμα του W Costa Navarino, τα φώτα στρέφονται στην Ελλάδα», δήλωσε η Candice D’ Cruz, Αντιπρόεδρος-Luxury Brands, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Marriott International. «Το μοναδικό σκηνικό της Costa Navarino, με την ανέγγιχτη ομορφιά της μεσσηνιακής φύσης και την ατμόσφαιρα ελευθερίας, είναι αδιαμφισβήτητα το ιδανικό περιβάλλον για το λανσάρισμα του πρώτου W Escape στην Ελλάδα. Αναθεωρώντας τις καθιερωμένες προσεγγίσεις της πολυτέλειας, το W Costa Navarino θα δώσει μία νέα πνοή στη φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών».

W Hotels – W Costa Navarino: Με θέα το μεσσηνιακό κόλπο

Από την πλευρά του ο Νάσος Παπάζογλου, Γενικός Διευθυντής του W Costa Navarino δήλωσε «Το W Costa Navarino δημιουργεί μια μοναδική ενέργεια, μέσα σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο. Το νέο ξενοδοχείο συνδυάζει στοιχεία της μεσσηνιακής κληρονομιάς με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και τη δυναμική των W Hotels. Με σχεδιασμό που αντλεί έμπνευση από την τοπική παράδοση, με έμφαση στην καλλιτεχνική δημιουργία και με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εμπειριών, η άφιξη του W Costa Navarino ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη μεσογειακή φιλοξενία».

Με θέα το μεσσηνιακό κόλπο, το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνες κοινόχρηστες και ιδιωτικές, γυμναστήριο spa, εστιατόρια και beach club, ενώ μεγάλη έμφαση δίνει στον τομέα της ψυχαγωγίας. Σ’ αυτό το πλαίσιο, το πρώτο W Escape στην Ελλάδα, θα φιλοξενεί κάθε χρόνο διεθνείς και Έλληνες καλλιτέχνες, ξεκινώντας από φέτος με τους: Alex Nude, Valeron &Band, από κοινού με μία ομάδα σταθερών συνεργατών, όπως οι: Rie Kiriiaka, DJ Montana Cruz και Βασίλης Γεωργακόπουλος.

Με έμφαση στις πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino, ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του W Costa Navarino αποτελεί έργο του Γραφείου Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη, αντλώντας έμπνευση από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής, με τα λιθόστρωτα μονοπάτια και τους πετρόκτιστους πύργους. Επιπλέον, τα τοπικά υλικά πρωταγωνιστούν σε ένα διαχρονικό σχέδιο που δένει αρμονικά με την πλούσια βλάστηση και τις φυτεμένες στέγες.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις