Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΔΕΘ 2021 – Protergia: Συμμετέχει ενεργά στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

ΔΕΘ 2021 – Protergia: Συμμετέχει ενεργά στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δυναμικό παρών στην 85η ΔΕΘ δίνει η Protergia, συμμετέχοντας ενεργά, στην πρώτη μεγάλη έκθεση που διοργανώνεται στην Ευρώπη με φυσική παρουσία, μετά από ένα χρόνο απουσίας, λόγω πανδημίας.

Στην Covid Free έκθεση, που είναι αφιερωμένη στο Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον της Ελλάδας, η εταιρεία στέλνει το δικό της μήνυμα για το μέλλον της ενέργειας.

Το ειδικά σχεδιασμένο περίπτερο της Protergia, εκφράζει απόλυτα το καινοτόμο προφίλ της. Με κύριους άξονες τη βιωσιμότητα και την ηλεκτροκίνηση, δημιουργεί στους επισκέπτες μία εντυπωσιακή, μοντέρνα και φουτουριστική διάθεση, που συνοδεύεται από τεχνολογίες αιχμής. Ο πυρήνας του περιπτέρου διχοτομείται με έναν πολύ δημιουργικό και φουτουριστικό τρόπο σε 2 πλευρές, που εκφράζονται με πράσινο και μπλε χρώμα, και αναδεικνύουν το Sustainability και το E-mobility αντιστοίχως.

Protergia: Ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου 

Στο περίπτερο της Protergia, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν τόσο για θέματα που αφορούν την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο, όσο και για τα εξελιγμένα προϊόντα Ηλεκτροκίνησης Protergia Charge και τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου για το σπίτι και την επιχείρηση.

Επιπλέον, όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της εταιρείας έχουν την δυνατότητα να δουν το νέο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της Volkswagen ID-3 και μέσα από κλήρωση να το κερδίσουν για ένα Σαββατοκύριακο, και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης!

Ο μεγάλος νικητής κερδίζει και ένα ηλεκτρικό ποδήλατο GIANT ENTOUR E+ για να ζήσει έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης!

Ακόμη, οι επισκέπτες κερδίζουν άμεσα δώρα Protergia, ενώ έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν τις συμμετοχές τους στην κλήρωση παίζοντας το διαδραστικό παιχνίδι Energy Hunters, στο οποίο καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Protergia και να αλλάξουν τις συνήθειες τους, για ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον!

Με το μήνυμα «100% Μαζί για Ένα Καλύτερο Μέλλον», η εταιρεία υποστηρίζει τις δεσμεύσεις και το όραμα για ένα μέλλον βιώσιμο, περισσότερο «πράσινο» και οικονομικό, ένα μέλλον που απαιτεί τη συλλογική μας προσπάθεια για να καταστεί καλύτερο για όλους.

Η Protergia αποτελεί τον τομέα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα. Το περίπτερο της, βρίσκεται δίπλα στο Βελλίδειο, κοντά στην κεντρική είσοδο ΧΑΝΘ και η παρουσία της θα διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις