Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Δίρφυς: Προσφορά αλληλεγγύης προς τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Δίρφυς: Προσφορά αλληλεγγύης προς τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας

Την αμέριστη συμπαράστασή της στους κατοίκους της Ελασσόνας και των γύρω πληττόμενων περιοχών μετά τις επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις που έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, εκφράζει η Δίρφυς ΑΕ.

Λόγω της επείγουσας κατάστασης  που δημιουργήθηκε  μετά τις συνεχείς σεισμικές δονήσεις τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή, που είχαν ως αποτέλεσμα πολλαπλές ζημιές, η Δίρφυς ΑΕ προσφέρει ποσότητες εμφιαλωμένου νερού στους κατοίκους της Ελασσόνας, ώστε να καλυφθούν ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες τους.

Η έδρα παραγωγής της εταιρείας εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ, βρίσκεται στη Στενή Ευβοίας. Η εταιρεία ξεκίνησε τη δυναμική λειτουργία της το 2010, ακολουθώντας μια σταθερά αναπτυξιακή πορεία στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού. Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις