Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Δίρφυς: Το business plan και η βράβευση ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

Δίρφυς: Το business plan και η βράβευση ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας»

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, την τελευταία πενταετία εφάρμοσε με επιτυχία business plan, που στόχο είχε το turnaround και την επαναφορά σε κερδοφορία.

Επιπλέον, παρά το lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, κατά το 2020 πέτυχε ανάπτυξη πωλήσεων σε σημαντικά κανάλια πώλησης και τριπλασιασμό της κερδοφορίας της. Οι παραπάνω παράγοντες συνετέλεσαν ώστε να βραβευτεί ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας», ανάμεσα σε πολλές σημαντικές εταιρίες, στο πλαίσιο διοργάνωσης που πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing.

Ο Νίκος Σέρρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δίρφυς, κατά την παραλαβή του βραβείου από τον Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, Πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, ανέφερε πως αυτή η διάκριση αποτελεί τιμή για την εταιρία και την περιοχή του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του, αναφέροντας πως είναι υπερήφανος για το έργο που επιτελούν, καθώς και τους καταναλωτές που στηρίζουν με τις επιλογές τους τα προϊόντα της Δίρφυς ΑΕ. Τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της εταιρίας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, καθώς και εκπρόσωποι εμπορικών επιμελητηρίων, με τους Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και τον Γιάννη Σαρακιώτη, βουλευτή και Αναπληρωτή Τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνουν χαιρετισμό.

 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις