Τρίτη, 21 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ελληνικά Ναυπηγεία: Δίνουν το «παρών» στο Olympic Yacht Show 2022

Ελληνικά Ναυπηγεία: Δίνουν το «παρών» στο Olympic Yacht Show 2022

Με τα νέα μοντέλα των κορυφαίων ελληνικών ναυπηγείων σε πρωταγωνιστικό ρόλο, το 2ο «Olympic Yacht Show», το premium in-water yacht show της χρονιάς, θα υποδεχτεί τους φίλους των σκαφών αναψυχής κάτω από το Ναό του Ποσειδώνα, στην Olympic Marine, στο Λαύριο, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου.

Στόχος, μεταξύ άλλων να αναδειχθεί σε διεθνές επίπεδο η ποιότητα κατασκευής και η αξιοπιστία των ελληνικών σκαφών, και παράλληλα, να φέρει σε επαφή το κοινό με τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.

Η έκθεση θα πλαισιωθεί με παγκόσμιες πρεμιέρες εντυπωσιακών δημιουργιών, ενώ όλα τα μεγάλα ελληνικά ναυπηγεία θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο μεγάλο Show, όπου η ενημέρωση θα «συναντήσει» την ψυχαγωγία.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργίες ελληνικών ναυπηγείων, όπως Technohull, Ribco, Rafnar Hellas, Onda Tenders, Rock Marine, Olympic Ribs, Seafighter, κ.α., αλλά και μεγάλους διεθνείς οίκους, οι οποίοι και εφέτος δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Olympic Yacht Show.

Η ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης που εκτείνεται σε στεριά και θάλασσα αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα διότι τα σκάφη είναι επισκέψιμα στο φυσικό τους περιβάλλον και στη στεριά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις που αφορούν το χώρο.   

Το 2ο Olympic Yacht Show, που διοργανώνει η ONDECK EVENTS στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις