Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Μπούμπας: Νέα επένδυση στον τομέα του κρέατος – Έμφαση στην καινοτομία

Μπούμπας: Νέα επένδυση στον τομέα του κρέατος – Έμφαση στην καινοτομία

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ένα νέο κατάστημα «Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου» κάνει πρεμιέρα στην Κηφισιά, ολοκληρώνοντας μια νέα επένδυση συνολικού ύψους 1,2 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα μπουτίκ-κρεοπωλείο, πρότυπο, με μοναδικό σχεδιασμό, που εξασφαλίζει τη λειτουργικότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια, με πρωταγωνιστή το ποιοτικό κρέας, που προέρχεται από φάρμες της Ηπείρου.

Αποτελεί το δεύτερο κατάστημα της οικογένειας Μπούμπα, με παράδοση που ξεκινά το 1925 από την Ήπειρο. Ο Γιώργος Μπούμπας ανήκει στην τρίτη γενιά κι όπως ανέφερε σε εκπροσώπους του Τύπου, στόχος του είναι να αναδείξει την ποιότητα των ελληνικών κρεάτων και δη της Ηπείρου, τονίζοντας την συγκριτική υπεροχή τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται επίσης στα βιολογικά προϊόντα.

Μπούμπας: Πιστοποιημένο εργαστήριο αλλαντικών

Η παρουσία στα Μελίσσια μετρά 20 χρόνια κι εκεί η οικογένεια έχει επενδύσει σε μια μεγάλη καινοτομία καθώς έχει δημιουργήσει ένα πιστοποιημένο υπερσύγχρονο εργαστήριο για την παραγωγή προϊόντων που ανήκουν στις κατηγορίες ζύμωσης – ωρίμανσης ή θερμικής επεξεργασίας.

Τα προϊόντα αυτά παράγονται αποκλειστικά από κρέατα ελληνικής προέλευσης, ενώ η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018. Η δημιουργία του πιστοποιημένου εργαστηρίου, άγγιξε τις 200.000 ευρώ.

Μπούμπας: Από την Ήπειρο στα Μελίσσια και την Κηφισιά

Όπως τονίζει ο κ. Μπούμπας το κρεοπωλείο «Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου» για την προμήθεια του κρέατος, συνεργάζεται με φάρμες που βρίσκονται αποκλειστικά στην Ήπειρο, και παρακολουθεί την ανάπτυξη και την εκτροφή των ζώων, που τρέφονται με 100% φυσικές τροφές, σε φυσικό περιβάλλον χωρίς παράπλευρες καλλιέργειες και δίχως τη χρήση ορμονών, συντηρητικών ή αντιβιοτικών.

Και στα δύο καταστήματα η μεγάλη γκάμα κρεατικών και αλλαντικών συμπληρώνεται από μία παλέτα εκλεκτών προϊόντων, όπως ζυμαρικά, όσπρια, σάλτσες για κρεατικά, σπάνια αλάτια, πιπέρια και μπαχαρικά, επιλεγμένα σκεύη μαγειρικής καθώς και ετικέτες κρασιών σε value for money τιμές.

Τον σχεδιασμό του νέου καταστήματος «Μπούμπας Κρέατα Ηπείρου» στην Κηφισιά ανέλαβε το πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο KLAB (Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, Κατερίνα Τσιτσιβά).

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις