Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντρουκφάρμπεν: Νέες θέσεις εργασίας από το επενδυτικό πλάνο των 4 εκατ. ευρώ – Τι περιλαμβάνει

Ντρουκφάρμπεν: Νέες θέσεις εργασίας από το επενδυτικό πλάνο των 4 εκατ. ευρώ – Τι περιλαμβάνει

Η επέκταση των παραγωγικών εγκαταστάσεων στα εργοστάσια Ασπροπύργου και Χαλκίδας με σκοπό την αύξηση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέας κατηγορίας προϊόντων, αποτελούν μέρος του επενδυτικού πλάνου ύψους 4 εκατ. ευρώ, που εκπονεί ο όμιλος Ντρουκφάρμπεν, κατά την τρέχουσα χρήση.   

Από τις νέες επενδύσεις θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ενώ και την περσινή χρονιά δημιουργήθηκαν 40 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό εργαζομένων σε 343 άτομα.

Μέσω της Ντρουκφάρμπεν Ελλάς, ο όμιλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας, καθώς και στην παραγωγή και διανομή των αρχιτεκτονικών χρωμάτων Kraft Paints και των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA.

Αύξηση πωλήσεων

Για το 2020, ο όμιλος αποτύπωσε σημαντική αύξηση στα οικονομικά του μεγέθη, παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία.

Με βάση τα στοιχεία της ετήσιας οικονομικής έκθεσης του 2020, ο κύκλος εργασιών στους κλάδους που δραστηριοποιείται ο όμιλος ενισχύθηκε συνολικά κατά 12,32% φτάνοντας το ποσό των €62,17εκ., με τάση να διατηρηθεί αυτή η δυναμική και το 2021.

Με σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, επενδύσεις σε R&D, εξειδικευμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, ο όμιλος έχει καταφέρει μία ισχυρή και δυναμική παρουσία στις διεθνείς αγορές, αυξάνοντας την διεθνή δραστηριότητα μέσω των θυγατρικών της και του δικτύου συνεργατών της.

Σημαντική αναγνώριση αποτέλεσε το βραβείο που απέσπασε στο θεσμό των Greek Exports Forum & Awards 2020 του Υπουργείου Εξωτερικών, που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη παρουσία του ομίλου Ντρουκφάρμπεν στις διεθνείς αγορές.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις