Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Όμιλος Γελασάκη: Οι 10 διακρίσεις στα Greek Hospitality και τα σχέδια στην φιλοξενία της Κρήτης

Όμιλος Γελασάκη: Οι 10 διακρίσεις στα Greek Hospitality και τα σχέδια στην φιλοξενία της Κρήτης

Ο όμιλος Γελασάκη με δραστηριότητες στους καίριους τομείς του τουρισμού των ναυτικών υπηρεσιών και της φιλοξενίας απέσπασε σημαντικές διακρίσεις για τα ξενοδοχεία του στο θεσμό Greek Hospitality Awards 2023, καθώς τιμήθηκε με 10 βραβεία.

Ειδικό σημείο αναφοράς στην επιχειρηματική δραστηριότητα του ομίλου αποτελεί το πεντάστερο The Chania Hotel, που λειτουργεί από την άνοιξη του 2023 στο κέντρο της πόλης των Χανίων, το οποίο τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο ως “Best Greek New City Hotel”.

Επίσης, έλαβε, δύο ασημένια βραβεία στις κατηγορίες “Best Greek Design City Hotel” και “Best Greek Heritage City Hotel” και παράλληλα, βραβεύτηκε με το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Best Greek Lifestyle City Hotel”.

Η σημασία των βραβείων

Στον τομέα των resort, το εμβληματικό πεντάστερο La Mer Resort & Spa, συμμετέχοντας στα Greek Hospitality Awards για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε τρία χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “Best Greek Honeymoon Resort”, “Best Greek Hotel Spa” και “Best Greek Hotel Breakfast” και δύο ασημένια βραβεία στις κατηγορίες “Best Greek Adults Only Resort” και “Best Greek Green Resort”. Στην κατηγορία “Best Greek Hotel Restaurant” το ξενοδοχείο έλαβε το χάλκινο βραβείο για το παραθαλάσσιο, à la carte εστιατόριό του “La Brise de Mer”.

Τα βραβεία, που αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό επιβράβευσης της ελληνικής φιλοξενίας, απονεμήθηκαν σε μια λαμπρή τελετή στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ., με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης, θεσμικών φορέων, καθώς και των σημαντικότερων τουριστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας.

Όπως δήλωσε ο κ. Αντώνης Γελασάκης, CEO Travel & Hospitality Divisions του ομίλου, που μαζί με την κ. Κατερίνα Γελασάκη παρέλαβαν τα βραβεία: «Οι διακρίσεις μας δίνουν δύναμη να προχωρήσουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του ομίλου στον κλάδο φιλοξενίας. Αποτελούν για μας μια επιβράβευση αλλά και μας δείχνουν το δρόμο για συνέχιση, με περισσότερη δύναμη, μιας πορείας με βασικούς άξονες το σεβασμό στο περιβάλλον, την απόδοση αξίας στην τοπική κοινωνία και τη διασφάλιση όρων βιωσιμότητας στο παρεχόμενο τουριστικό προϊόν».

Στην απονομή συμμετείχε ακόμη ο κ. Μάρκος Γεωργίου, CEO της εταιρείας “Loguers” που έχει αναλάβει τις πωλήσεις και το marketing των ξενοδοχείων του ομίλου.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις