Σάββατο, 24 Φεβ.
13oC Αθήνα

Πέθανε ο Γιώργος Αλεξανδρίδης μέλος του ΔΣ της Motor Oil

Πέθανε ο Γιώργος Αλεξανδρίδης μέλος του ΔΣ της Motor Oil

Ο Γιώργος Π. Αλεξανδρίδης ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil από τότε που συστάθηκε η εταιρεία. Για το θάνατό του, έβγαλε ανακοίνωση η Motor Oil στην οποία τονίζεται ότι ο εκλιπών υπήρξε πηγή έμπνευσης στην εταιρεία.

Ο Γιώργος Π. Αλεξανδρίδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών και σύμφωνα με την Motor Oil «υπήρξε πυλώνας δημιουργίας και ανάπτυξης» της εταιρείας, μέχρι το θάνατό του.

Μάλιστα στη μνήμη του, η Motor Oil ανακοίνωσε ότι κάνει δωρεά €100.000 στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «Ελπίδα»…

Η ανακοίνωση της Motor Oil για το θάνατο του Γιώργου Π. Αλεξανδρίδη

«Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετάμε τον Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil. Έναν άνθρωπο που υπήρξε πυλώνας δημιουργίας και ανάπτυξης της Motor Oil, πηγή έμπνευσης και συνοδοιπόρος της διαδρομής της Εταιρείας μας από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της.

Ένα λαμπρό μυαλό, μια πηγαία ψυχή, ένα πνεύμα με μοναδική οξύνοια.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η οικογένεια της Motor Oil, καθεμία και καθένας από εμάς, θα τον θυμόμαστε με απεριόριστο σεβασμό.

Παράκληση της οικογενείας όπως αντί στεφάνων δοθούν δωρεές στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Εις μνήμην η Motor Oil πραγματοποιεί δωρεά €100.000 στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «Ελπίδα».

Ο Γιώργος Π. Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1930. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας».

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις