Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον επιστρέφει ανανεωμένο με νέο κύκλο επενδύσεων

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον επιστρέφει ανανεωμένο με νέο κύκλο επενδύσεων

Το Youth Empowered, το δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανακοινώνει τον νέο κύκλο σεμιναρίων που υλοποιεί με στρατηγικό συνεργάτη τη Socialinnov.

Ο νέος αυτός κύκλος σεμιναρίων από την Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει σε νέους, γνώσεις και δεξιότητες πάνω στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που απαιτούνται για να κατακτήσουν το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται.

Στόχος των διαδικτυακών σεμιναρίων είναι να εξοικειώσουν τους συμμετέχοντες με σύγχρονες πρακτικές και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους ώστε να είναι έτοιμοι για την αγορά εργασίας.

Στο φετινό Youth Empowered, οι συμμετέχοντες θα λάβουν γνώσεις στις εξής 6 θεματικές σεμιναρίων:

  • Εισαγωγή στις βασικές αρχές των Agile μεθοδολογιών
  • Σχεδιασμός εντυπωσιακών επαγγελματικών παρουσιάσεων με χρήση του Canva
  • Αύξηση της αποδοτικότητας στην εργασία με χρήση του Copilot Microsoft 365
  • Εξερεύνηση της περιπέτειας προγραμματισμού στο σύμπαν του Minecraft
  • Ανάδειξη της δύναμης της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης
  • Ενίσχυση της ικανότητας αφήγησης ιστοριών στα Social Media για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας

Στον νέο κύκλο εντάσσονται, επίσης, ειδικά σχεδιασμένες θεματικές από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, που αφορούν στη σωστή προετοιμασία ενός βιογραφικού, καθώς και σε τεχνικές και πρακτικές συμβουλές για επιτυχημένες συνεντεύξεις εύρεσης εργασίας.

Εισηγητές αυτών των θεματικών θα είναι στελέχη της εταιρείας, τα οποία με τις πολύτιμες γνώσεις τους, αλλά και τη μακρά εμπειρία τους από την αγορά εργασίας, θα εμπνεύσουν και θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες για να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Empowered, της ολοκληρωμένης στρατηγικής της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ουσιαστική στήριξη της νέας γενιάς και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το πρόγραμμα HoReCa Empowered που πραγματοποίησε τον Μάρτιο εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών του κλάδου ΗoReCa.

Ο πρώτος κύκλος των διαδικτυακών σεμιναρίων του προγράμματος Youth Empowered ξεκινά στις 27 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου 2024, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν δωρεάν τη θέση τους στο link

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις