Παρασκευή, 31 Μαΐ
22oC Αθήνα

Βακάκης: Οι λόγοι πίσω από την συνεργασία της Jumbo με την Trade Estates

Βακάκης: Οι λόγοι πίσω από την συνεργασία της Jumbo με την Trade Estates

Ο επικεφαλής του ομίλου Jumbo, Απόστολος Βακάκης, ανακοίνωσε την είσοδο της Jumbo στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates με 1% κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης για την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας το 2023.

Η απόφαση να συνεργαστεί με την Trade Estates του ομίλου Φουρλή είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης, επισήμανε ο κ. Βακάκης, προσθέτοντας ότι εταιρείες αυτού του είδους δεν είναι τόσο ελκυστικές επί του παρόντος λόγω του γεγονότος ότι η απόδοσή τους είναι συνδεδεμένη με τα επιτόκια, αλλά μόλις αρχίσουν να ομαλοποιούνται οι συνθήκες με τα επιτόκια, τότε αυτές οι εταιρείες θα αποκτήσουν δυναμική.

Στην ερώτηση των αναλυτών για το ενδεχόμενο εισόδου της Jumbo με νέα καταστήματα σε κάποιο απ’ τα Retail Parks της Trade Estates, ο κ. Βακάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο.

«Αυτοί οι χώροι είναι πολύ ακριβοί για εμάς. Είναι περισσότερο ελκυστικοί για νεοεισερχόμενους και όχι για εδραιωμένες εταιρείες. Οι εδραιωμένες δεν πληρώνουν το premium που ζητείται. Σε αυτές προσφέρονται καλύτεροι όροι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις