Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βιοκαρπέτ: Κλείνει προσωρινά το εργοστάσιο – Προχωρά σε καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες

Βιοκαρπέτ: Κλείνει προσωρινά το εργοστάσιο – Προχωρά σε καταγραφή ζημιών από τις πλημμύρες

Σε ανακοίνωση για προσωρινή διακοπή των εργασιών σε ένα από τα εργοστάσια της θυγατρικής της εταιρείας Exalco AE Βιομηχανία Αλουμινίου στην βιομηχανική περιοχή Κουλούρι Λάρισας, προέβη η Βιοκαρπέτ Βιομηχανικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

Οι παραγγελίες της Βιοκαρπέτ Βιομηχανικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις, θα εκτελούνται από το εργοστάσιο που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας (5ο χιλιόμετρο Λάρισας – Αθηνών, Λάρισα), ενώ η διοίκηση της εταιρείας ζητά από το Χρηματιστήριο και την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής.

Όπως ανακοινώνει η εταιρεία, το βασικότερο όλων είναι ότι όλο το προσωπικό του εργοστασίου είναι ασφαλές και η διοίκηση του ομίλου θα είναι δίπλα στους εργαζόμενους για όσο χρειαστεί.

Βιοκαρπέτ: Καταγραφή ζημιών

Επιπλέον τις επόμενες μέρες, θα γίνει καταγραφή των ζημιών και η εταιρία Βιοκαρπέτ Βιομηχανικές και Εμπορικές Επιχειρήσεις θα αποζημιωθεί πλήρως από την ασφαλιστική κάλυψη των αποθεμάτων, των μηχανημάτων και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η διοίκηση της εταιρίας ανακοινώνει ότι θα ενημερώσει εκ νέου το επενδυτικό κοινό, για τον τελικό απολογισμό των ζημιών, την εκτιμώμενη επίπτωση στα οικονομικά αποτελέσματα και τον χρονικό ορίζοντα της αποκατάστασης της παραγωγικής λειτουργίας του εργοστασίου το οποίο βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Κουλούρι Λάρισας.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει αιτηθεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών για προσωρινή αναστολή της μετοχής της μέχρι την πλήρη εικόνα του μεγέθους των ζημιών.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις