Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Βραβεία Κούρος 2023: Οι μεγάλοι νικητές της 26ης διοργάνωσης

Βραβεία Κούρος 2023: Οι μεγάλοι νικητές της 26ης διοργάνωσης

Για 26η χρονιά και μετά από τέσσερα χρόνια παύσης εξαιτίας της πανδημίας, τα Βραβεία Επιχειρηματικότητα ΚΟΥΡΟΣ, ανέδειξαν τους μεγάλους νικητές του επιχειρείν.

Τα Βραβεία Επιχειρηματικότητα ΚΟΥΡΟΣ, που χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, επιβραβεύουν την ανάπτυξη, την δημιουργία βιωσιμότητας, την καινοτομία και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

-Το Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας απέσπασε η κ. Άννα Καμαρίδη, της Kamaridis Global Wire.

Kamaridis Global Wire

Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες χάλυβα, κατασκευαστής φύλλων χάλυβα σε ρολό, προκατασκευασμένων μονωμένων και αρχιτεκτονικών πολυουρεθάνης PUR INSOTHERM – PIR PIROTHERM PANELS και ο πιο πρόσφατος και μεγαλύτερος παραγωγός μαύρου και γαλβανισμένου σύρματος, καρφιών κατασκευής και συρματόπλεγμα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976 ως εμπορική εταιρεία. Τα κεντρικά τη γραφεία και οι εγκαταστάσεις παραγωγής του Ομίλου Kamaridis GlobalWire βρίσκονται στο 4ο , 5ο και 6ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θήβας-Αθηνών, σε οικόπεδο 140.000 τ.μ. και οι εγκαταστάσεις του 50.000τ.μ. συνολικά. Σήμερα, η παραγωγική ικανότητα του Ομίλου ανέρχεται σε περισσότερους από 70.000 τόνους ετησίως με αποτέλεσμα την άμεση διάθεση των προϊόντων του στην Ελληνική & Διεθνή Αγορά.

-Το Βραβείο Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο απέσπασε ο κ. Κωνσταντίνος Κορωνάκης της D. KORONAKIS S.A. και

Κoronakis SA

Η Δ. Κορωνάκης Α.Ε. είναι μια κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή σχοινιών και συρματόσχοινων στην Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο της παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1967 από τους ιδρυτές της εταιρείας Ελένη και Δημήτρη Κορωνάκη και σήμερα συνεχίζει να είναι 100% οικογενειακή, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των Βιομηχανιών Ναυτιλίας, Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου ανοικτής θάλασσας, γεωτρήσεων και ρυμούλκησης, ιστιοπλοΐας και ιστιοπλοΐας, αλιείας και υδατοκαλλιέργειας. Τα πρωτοποριακά συνθετικά σχοινιά και τα σχοινιά πρόσδεσης Hi-tec παράγονται 24/7 σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο εξοπλισμένο με τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα. Αξιοσημείωτο είναι ότι η εταιρεία διαθέτει 105.000 τ.μ. εγκαταστάσεις παραγωγής & γραφείων, 5.400 παραγωγής σχοινιού κα 80% εξαγόμενη παραγωγή.

-Το Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς απέσπασε το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Ίδρυμα Μποδοσάκη

Οι δωρεές που πραγματοποιεί το Ίδρυμα υπηρετούν το όραμα του για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών με δυνατότητες και προοπτική για όλους και αντικατοπτρίζουν τις 4 στρατηγικές προτεραιότητες του Ιδρύματος: την προαγωγή της παιδείας, την αναβάθμιση της υγείας, την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, Κωνσταντίνος Ευριπίδης, ενώ τα κριτήρια επιλογής των νικητών ορίστηκαν από την KPMG.

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις