Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023: «Επιστρέφουν» για 14η χρόνια υπό την αιγίδα του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου

Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023: «Επιστρέφουν» για 14η χρόνια υπό την αιγίδα του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου

Ένας σπουδαίος θεσμός, τα «Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023 Στέλιος Χατζηιωάννου» έρχονται για 14η χρονιά να επιβραβεύσουν νέους επιχειρηματίες και επιχειρήσεις, δίνοντάς τους ώθηση για να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.

Αν ένας άνθρωπος γνωρίζει καλά από επιτυχημένες επιχειρήσεις, αυτός είναι ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης των εμπορικών σημάτων easy (easy family of brands – www.easygroup.com.gr, που συμπεριλαμβάνει και τις easyJet.com, easyHotel.com, easyCar.com, easyBoat.com and easyFerry.com κ.α.) και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου www.steliosfoundation.gr».

Και δεν αρκείται στο να είναι οι δικές του επιχειρήσεις επιτυχημένες, βοηθά και νέους επιχειρηματίες να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, να αυξήσουν τον κύκλο των εργασιών τους, να προσφέρουν περισσότερα στους εργαζόμενούς τους και την εθνική οικονομία.

Στα 14 χρόνια της «ζωής» τους, τα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου, μετά και τη φετινή διοργάνωση, θα έχουν ενισχύσει τις νέες επιχειρήσεις της χώρας με το συνολικό ποσό των €1.130.000!

Νέοι και νέες επιχειρηματίες που θα κερδίσουν το Βραβείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας για τη δραστηριότητά τους, θα ενισχυθούν οικονομικά με βραβεία συνολικής αξίας €100.000! Ο πρώτος νικητής θα λάβει €50.000, ο δεύτερος €30.000 και ο τρίτος €20.000.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία να κάνουν αιτήσεις για συμμετοχή στα Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023 είναι έως και τις 4 Αυγούστου.

Για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει:

  • να είναι μέχρι 40 χρόνων (γεννηθέντες και γεννηθείσες το 1983 ή μετέπειτα),
  • να έχει ιδρύσει ελληνική εταιρεία και ξεκινήσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα τα τελευταία 5 χρόνια, συγκεντρώνοντας συνολικό τζίρο τουλάχιστον €20.000 το χρόνο
  • η επιχείρηση πρέπει να απασχολεί τουλάχιστον 3 άτομα και ο επιχειρηματίας πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% αυτής. Εάν οι ιδιοκτήτες είναι δύο, θα πρέπει να κατέχουν πάνω από το 80% της εταιρείας μεταξύ τους.

Η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων πραγματοποιείται αποκλειστικά online, μέσα από τη σελίδα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να «κατεβάσουν» από εκεί τη σχετική φόρμα συμμετοχής, να τη συμπληρώσουν και να τη στείλουν, έως τις 4 Αυγούστου, σε μορφή pdf στην ηλεκτρονική διεύθυνση Margarita.Profyri@stelios.com, αναφέροντας STELIOS AWARDS FOR YOUNG ENTREPRENEURS στο θέμα του e-mail.

Η τελετή απονομής των «Βραβείων Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2023 Στέλιος Χατζηιωάννου» θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου 2023, με φυσική παρουσία, στο εμβληματικό κτίριο στην οδό Κυδαθηναίων 22 στην Πλάκα, ένα ιστορικό αναπαλαιωμένο ακίνητο ιδιοκτησίας του ιδρύματος. Πρόκειται για τον νέο ιδιόκτητο χώρο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Στέλιος Χατζηϊωάννου με την ονομασία «Stelios Foundation Conference Hall» (Συνεδριακό Κέντρο Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου). 

Επιχειρήσεις Τελευταίες ειδήσεις