Site icon NewsIT

«8 Λέξεις» και στο εξωτερικό – Τα νέα πρόσωπα και οι ανατροπές στη σειρά [pics]

17.10.2019 | 12:09
«8 Λέξεις» και στο εξωτερικό – Τα νέα πρόσωπα και οι ανατροπές στη σειρά [pics]

Το ενδιαφέρον για ακόμα μία φορά κέρδισε η καινούργια σειρά της «τριάδας» και όπως φαίνεται σύντομα θα βρεθεί και σε άλλες χώρες εκτός από την Ελλάδα.

Μετά το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ» που έχουν πουληθεί σε άλλες χώρες τώρα και η σειρά του ΣΚΑΪ «8 Λέξεις» που φέρει την υπογραφή των Ανδρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου-Κούλλη Νικολάου καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον παραγωγών από άλλες χώρες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του ΣΚΑΪ που βρίσκονται αυτές τις μέρες στις Κάννες, στο πλαίσιο της έκθεσης τηλεοπτικών προγραμμάτων, συναντήθηκαν με τρεις εταιρείες που ενδιαφέρονται για την καινούργια σειρά της «τριάδας». Οι συναντήσεις αυτές πήγαν πολύ καλά και όπως όλα δείχνουν οι «8 Λέξεις» θα ταξιδέψουν σύντομα και σε άλλες χώρες.

Τώρα, όσον αφορά τα εντός και τις εξελίξεις στη σειρά μαθαίνω ότι ετοιμάζονται… πολλά. Κατ’ αρχάς είναι γνωστό ότι η Κάθριν Κέλι Λάνγκ θα υποδυθεί μία δημοσιογράφο που έρχεται από το εξωτερικό για να κάνει έρευνα αλλά κρύβει αρκετά μυστικά που θα ανατρέψουν πολλά. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κέρκυρα και η δημοφιλής «Μπρουκ» θα εμφανιστεί στη σειρά κάπου στα μέσα Νοεμβρίου και θα παίξει σε 16 επεισόδια.

Πιο σύντομα όμως στη σειρά θα έχουμε ένα ακόμα new entry που συγχρόνως είναι και… come back, το οποίο μάλιστα φαίνεται πως περιμένουν πολλές… πάρα πολλές… πάρα πάρα πολλές θαυμάστριές του. Ο λόγος για τον Στέφανο Μιχαήλ που ως διακεκριμένος δικηγόρος θα έρθει από τη Γενεύη για να αναλάβει την υπόθεση του Νικηφόρου Καλλέργη, που υποδύεται ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ο «Έκτορας Αντωνιάδης», όπως ονομάζεται ο ήρωας που ενσαρκώνει, θα εμφανιστεί στις «8 Λέξεις» στις αρχές του επόμενου μήνα.

Όπως μάλιστα μαθαίνω στα επόμενα επεισόδια θα υπάρξουν κι άλλα πρόσωπα, πολύ δημοφιλή, που θα ενταχθούν στο καστ της σειράς, καθώς η Βάνα Δημητρίου μέσα από το σενάριό της ετοιμάζει πολλές ανατροπές! Αξίζει μάλιστα να αναφέρω πως κάποιες από αυτές προκύπτουν «κατόπιν απαίτησης του κοινού» αφού ο Ανδρέας Γεωργίου έχει… ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές της σειράς μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media ζητώντας αλλά και… υπολογίζοντας τις απόψεις τους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αν και ο ΣΚΑΪ δεν έχει… χτισμένο προφίλ στη μυθοπλασία η σειρά τον πρώτο μήνα προβολής της και με πολύ ισχυρό ανταγωνισμό σημείωσε 19,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό με πιο… φανατικές τις γυναίκες 45-54 ετών που του έδωσαν 21,6% μέσο όρο.

Σαφέστατα λοιπόν στο κανάλι του Φαλήρου έχουν «8 Λέξεις» για να είναι αισιόδοξοι πως… μιλά καλύτερα όποιος… δεν βιάζεται…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version