Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Barking Well Media: συνεργασία με την Dogs’ Voice για περίθαλψη και νοσηλεία πυρόπληκτων ζώων

Barking Well Media: συνεργασία με την Dogs’ Voice για περίθαλψη και νοσηλεία πυρόπληκτων ζώων

Τη δημιουργία προσωρινού χώρου φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων αποφάσισε η εταιρεία παραγωγής- Barking Well Media, ο οποίος θα λειτουργήσει υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της οργάνωσης Dogs’ Voice. Κοινός τους στόχος η διάσωση, περίθαλψη, και επανατοποθέτηση σε οικογένειες, όλων των ζώων που βρέθηκαν και βρίσκονται απελπισμένα, ταλαιπωρημένα και αποπροσανατολισμένα, στις περιοχές που πλήττονται.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής ενημερώνει πως

«Τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη καταστροφή που αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, στο περιβάλλον, στις επιχειρήσεις, στις ζωές μας όπως μέχρι σήμερα τις ξέραμε. Ψυχές, εκτάσεις πρασίνου και ανάσας, σπίτια φτιαγμένα με τους κόπους μιας ζωής, περιουσίες ολόκληρες, βρίσκονται στο έλεος μίας ανεξέλεγκτης, σαρωτικής λαίλαπας.

H Barking Well Media ως πρώτη ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης, συμμετέχει ενεργά στην δημιουργία του προσωρινού χώρου φιλοξενίας πυρόπληκτων ζώων που θα λειτουργήσει υπό την επίβλεψη και τον συντονισμό της οργάνωσης Dogs’ Voice, για τη διάσωση, περίθαλψη, και επανατοποθέτηση σε οικογένειες, όλων των ζώων που βρέθηκαν και βρίσκονται απελπισμένα, ταλαιπωρημένα και αποπροσανατολισμένα, στις περιοχές που πλήττονται.

Πέραν των όποιων λειτουργικών εξόδων, η Barking Well Media θα αναλάβει τα πρώτα πάγια κτηνιατρικά έξοδα για την περίθαλψη όλων των ζώων, ενώ στη συνέχεια θα αναλάβει και τη νοσηλεία τους.»

Με αφορμή την απόφαση της Barking Well Media ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε πως «Μία προσπάθεια καρδιάς για να ανακουφίσουμε την αγωνία και τον τρόμο στις ανυπεράσπιστες ψυχές και να προσφέρουμε όσο γίνεται αίσθηση ασφάλειας και αγάπης», προσθέτοντας μάλιστα πως η εταιρία δεσμεύεται στο άμεσο μέλλον να σταθεί δίπλα σε πυρόπληκτες οικογένειες προσφέροντας θέσεις εργασίας και επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τo Dogs’ Voice είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζει το έργο 112 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες, εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα προστασίας αστικής πανίδας σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης και παρέχει νομική υποστήριξη σε καταγγελίες κακοποίησης ζώων.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις