Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Battle Of The Couples: βραχνάς στον ALPHA για το ριάλιτι

Battle Of The Couples: βραχνάς στον ALPHA για το ριάλιτι

Σε μεγάλο πρόβλημα έχει εξελιχθεί το ριάλιτι για τον τηλεοπτικό σταθμό καθώς σημειώνει πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Παρά τα πηγαινέλα που του κάνουν στο πρόγραμμα το Battle Of The Couples δεν καταφέρνει δικαιολογημένα να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό σε όποια ζώνη κι αν το εντάξουν, διώχνοντας μάλιστα τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του σταθμού. Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες το ριάλιτι σημείωσε 5,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 5,2% στο δυναμικό κοινό, όταν η «Αγγελική» που προηγείται έκανε 12,3% και 9,8%, αντίστοιχα και το Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ που ακολούθησε έβαλε κάποιους τηλεθεατές ξανά στο κανάλι σημειώνοντας 7,1% και 8% μέσο όρο.

Λογικό λοιπόν στον ALPHA να έχει σημάνει συναγερμός και να προσπαθούν να δουν τι θα το κάνουν… πότε να το βάλουν… λαμβανομένου μάλιστα υπόψη ότι τους κόστισε πολύ ακριβά και δεν μπορούν απλά… να το πετάξουν! Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr μία από τις σκέψεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η… συρραφή επεισοδίων, ώστε να προβληθούν λιγότερα από τον αρχικό σχεδιασμό, κάτι που θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις