Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Celebrity Game Night: η Σμαράγδα Καρύδη παίζει με τους φίλους της

Celebrity Game Night: η Σμαράγδα Καρύδη παίζει με τους φίλους της

Βραδιά παιχνιδιών με κέφι, αλλά και ανταγωνιστική διάθεση ανάμεσα στους παίκτες προκαλώντας πολύ γέλιο. Η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται ξανά τους φίλους της τους celebrities και το Game Night ξεκινά.

Από σήμερα το επιτυχημένο και πρωτότυπο παιχνίδι θα είναι ξανά στον αέρα του MEGA και ποδαρικό στη Σμαράγδα Καρύδη κάνουν η Ελεονώρα Μελέτη, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης στην πρώτη ομάδα, και η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Βασίλης Καλλίδης και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στη δεύτερη ομάδα.

 

Με κέφι, ξεκαρδιστικές ατάκες και μαχητικότητα, οι καλεσμένοι της Σμαράγδας Καρύδη ανταγωνίζονται στα παιχνίδια «Κράτα το παντελόνι», «Popped Quiz», «Ανέβα στο βινύλιο», «Μίλα στην κορνίζα», και «Πού πας;», δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να χαρίσουν τη νίκη στον αρχηγό-παίκτη της ομάδας τους. Στο τέλος της βραδιάς, η νικήτρια ομάδα προσφέρει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της ένα χρηματικό ποσό.

Και βέβαια η Playmobeat, η μπάντα του «Celebrity Game Night», δίνουν το ρυθμό στο παιχνίδι με τις feelgood μουσικές επιλογές τους και συνοδεύουν τον Κώστα Καραφώτη και την Κέλλυ Κελεκίδου στο τραγούδι.

Ετοιμαστείτε λοιπόν γιατί από σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 22:00 στο MEGA και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα η Σμαράγδα Καρύδη έρχεται με τους celebrities φίλους της θέλοντας να περάσουν αυτοί καλά… αλλά οι τηλεθεατές καλύτερα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις