Site icon NewsIT

ERTNEWS: Oι αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και η επιστροφή της Σοφίας Παπαϊωάννου

22.07.2022 | 17:03
ERTNEWS: Oι αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και η επιστροφή της Σοφίας Παπαϊωάννου

Αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 μετά τη δημιουργία του ERTNEWS που θα είναι το νέο και αποκλειστικά δημοσιογραφικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Έτσι η ΕΡΤ1 θα αποκτήσει περισσότερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, διατηρώντας ωστόσο στην καθημερινότητά της τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, αλλά και τα δελτία ειδήσεων.

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων στις 21:00 θα αναλάβει ο Γιώργος Κουβαράς, ενώ από την 1η Αυγούστου η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα αναλάβει επικεφαλής της υποδιεύθυνσης όλων των ενημερωτικών εκπομπών της ΕΡΤ και παράλληλα θα παρουσιάζει το κεντρικό μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων στις 15:00.

Επίσης, ο Ηλίας Σιακαντάρης θα παρουσιάζει καθημερινά στο ERTNEWS μια νέα ενημερωτική ζώνη στις 20:00 με επίκεντρο κυρίως τις διεθνείς εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική και τον αντίκτυπό τους στη χώρα μας.

Στο δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης ανήκει πλέον και η Σοφία Παπαϊωάννου, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση με μία εκπομπή έρευνας που θα μεταδίδεται από το ERTNEWS κάθε δεκαπενθήμερο.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version