Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision 2021: εντυπωσίασε η πρόβα της Στεφανίας

Eurovision 2021: εντυπωσίασε η πρόβα της Στεφανίας
Φωτογραφίες EBU / ANDRES PUTTING

Πολύ θετικά σχόλια απέσπασε από την πρώτη πρόβα η εμφάνιση της Στεφανίας στη σκηνή του Ahoy Arena, στο Ρότερνταμ όπου θα φιλοξενηθεί η φετινή Eurovision.

Η πρόβα πραγματοποιήθηκε στη 1 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) με τη η Stefania και τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Κώστα Παυλόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μάρκο Γιακουμόγλου να εμφανίζονται πολύ καλά προετοιμασμένοι και με αυτοπεποίθηση στη σκηνή όπου θα διεξαχθεί ο φετινός Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision. 

Παρουσίασαν για πρώτη φορά το «Last Dance» στην πλήρη εκδοχή του, και εντυπωσίασαν με τη σκηνική τους παρουσία, που βασίζεται σε προηγμένη τεχνολογία. Στη σκηνή αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά η ολόσωμη φόρμα που φοράει η Στεφανία, η χορογραφία και τα καινοτόμα σκηνοθετικά ευρήματα του Φωκά Ευαγγελινού. 

https://www.youtube.com/watch?v=debsXw_5f1I

Στον χώρο του Ahoy Arena, μέλη άλλων αποστολών καθώς και δημοσιογράφοι χειροκρότησαν με τεράστιο ενθουσιασμό, μετά το τέλος της πρόβας, που μεταδιδόταν σε μεγάλη οθόνη στον ειδικά για εκείνους διαμορφωμένο χώρο. Επίσης, τα σχόλια στο διαδικτυακό γραφείο Τύπου της Eurovision, όπου είναι διαπιστευμένοι πάνω από 1.800 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, τα σχόλια ήταν εξαιρετικά θετικά.    

Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης της σκηνικής εμφάνισης της ελληνικής συμμετοχής Φωκάς Ευαγγελινός «παρουσιάζεται ένα ταξίδι που όλοι μπορούμε να κάνουμε χρησιμοποιώντας ως όχημα τη φαντασία μας. Η Stefania εμφανίζεται να κινείται σε ένα αστικό τοπίο –όπου οι ρυθμοί της ζωής κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων απρόσωπες– άλλες φορές πατώντας στη γη και άλλες φορές αιωρούμενη. Με δυναμισμό χορεύει τον “τελευταίο της χορό”», γνωρίζοντας ότι αυτό σηματοδοτεί μια “νέα αρχή”, τονίζοντας πως «Στη σκηνική εμφάνιση χρησιμοποιούνται visual effects -που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision- χωρίς ωστόσο να αποδυναμώνουν και να επισκιάζουν τη δυναμική παρουσία της Stefania, η οποία είναι η νεότερη συμμετέχουσα στον φετινό διαγωνισμό».

Την ενδυματολογική εμφάνιση της Stefania επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vrettos Vrettakos, ενώ τα κοστούμια των χορευτών ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Το σχεδιασμό του σκηνικού έκανε ο Γιάννης Μουρίκης και τη δημιουργία των γραφικών ανέλαβε η εταιρία Asterman.

Φωτογραφίες: EBU / ANDRES PUTTING

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις