Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

GNTM: τρέχουν για την πρεμιέρα – Η μάχη των ριάλιτι

GNTM: τρέχουν για την πρεμιέρα – Η μάχη των ριάλιτι

Στο φουλ οι μηχανές με τα ψηλοτάκουνα να έχουν πάρει φωτιά με σκοπό να προλάβουν! Αν και στο STAR είχαν αποφασίσει ο τέταρτος κύκλος του Greece’s Next Top Model να βγει στον αέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου, η απόφαση του ΣΚΑΪ να προβάλει τουλάχιστον τα πρώτα επεισόδια του Big Brother στις 9 το βράδυ έκανε τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς να μελετούν τον… επαναπρογραμματισμό.

Εκτιμώντας ότι δεν πρέπει να αφήσουν πολύ καιρό τον Big Brother να κάνει μόνος του… ριάλιτι, έπεσε η ιδέα το GNTM να βγει στην τηλεοπτική πασαρέλα νωρίτερα. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στο STAR σκέφτηκαν μήπως να το βγάλουν ακόμα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, έστω και αν δεν έχει… βομβαρδίσει με το τρέιλερ της έναρξης, γνωρίζοντας ότι έχουν στα χέρια τους ένα δυνατό όπλο στη μάχη της τηλεθέασης ώστε να… κόψουν τις ορέξεις στον Μεγάλο Αδερφό.

Ωστόσο φαίνεται πως αυτή η ιδέα δεν βρίσκει σύμφωνους υψηλά ιστάμενους του σταθμού καθώς η εταιρεία παραγωγής δεν έχει παραδώσει τον απαιτούμενο αριθμό επεισοδίων που θα εγγυάται την… ομαλή και συχνή προβολή του GNTM, υποστηρίζοντας δικαιολογημένα πως δεν πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου φαίνεται πως πλέον μελετούν το PLAN B, το οποίο είναι η πρεμιέρα του GNTM να βγει την επόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου ή τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και πιέζουν την εταιρεία παραγωγής για την παράδοση των επεισοδίων.

Από την άλλη βέβαια υπάρχουν οι πιο… ψύχραιμοι στο STAR που υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις και να ακολουθήσουν τον αρχικό σχεδιασμό, που άλλωστε περιλαμβάνει και την πρεμιέρα του Bachelor στο «αδελφό κανάλι, τον ALPHA.

Αφού λοιπόν φαίνεται ότι το αρχικό σχέδιο, της πρεμιέρας του GNTM αυτή τη Δευτέρα, απομακρύνθηκε από το τραπέζι, τότε στις αρχές της επόμενης βδομάδας -όπου θα έχει φανεί και η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στο αντίπαλο ριάλιτι, το Big Brother- θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσουν το PLAN B ή θα ακολουθήσουν τον αρχικό σχεδιασμό. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα ριάλιτι φέτος θα δώσουν μεγάλη μάχη μεταξύ τους και από τα αποτελέσματά τους στους πίνακες τηλεθέασης θα κριθεί η πορεία της συγκεκριμένης τυπολογίας προγράμματος όχι μόνο τις επόμενες σεζόν… αλλά ίσως και της φετινής…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις