Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Glam Wars: ξεκινά η μάχη της ομορφιάς!

Glam Wars: ξεκινά η μάχη της ομορφιάς!

Έρχεται με σκοπό οι διαγωνιζόμενοι να δίνουν μεταξύ τους μάχη για την ομορφιά, ενώ το ριάλιτι θα δίνει τη μάχη για τηλεθέαση σε μία δύσκολη ζώνη και σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, το ΟΡΕΝ που ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν δεν έχει και πολύ… μοδάτο ψυχαγωγικό προφίλ.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr, το OPEN θα προβάλλει καθημερινά το Glam Wars με παρουσιάστρια την Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας θα είναι ο make up expert Παντελής Τουτουντζής, η fashion stylist Έλενα Βαζούρα και ο hair expert Τομ Ζώης.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Καθημερινά θα υπάρχει και ένα διαφορετικό concept, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα και η μάχη ξεκινά.

Οι τρεις κριτές, experts της ομορφιάς και της μόδας, παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό κάθε δοκιμασία, σχολιάζουν και βαθμολογούν την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων συνολικά.

Για να καταφέρει όμως, μια ομάδα να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κερδίσει δεν αρκεί να πείσει την κριτική επιτροπή, πρέπει να εντυπωσιάσει και τους αντιπάλους της, καθώς οι ομάδες βαθμολογούν η μία την άλλη στο τέλος κάθε δοκιμασίας.

Στο τέλος της εβδομάδας η ομάδα με την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία αναδεικνύεται νικήτρια, κερδίζει το έπαθλο των 1500 ευρώ και συνεχίζει στην επόμενη εβδομάδα που έχει να αντιμετωπίσει τρεις νέες ομάδες.

Η πρεμιέρα για το Glam Wars θα γίνει τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στις 16:20 και θα προβάλλεται καθημερινά την ίδια ώρα από το ΟΡΕΝ. Βέβαια στο κανάλι της Παιανίας θα δώσουν σκληρή μάχη αφού εκτός του σκληρού ανταγωνισμού, το ριάλιτι μόδας τους θα έχει να ανταγωνιστεί και ένα… σχεδόν ομοειδές και επιτυχημένο στη μάχη της τηλεθέασης, το Shopping Star που προβάλλεται από το STAR έχοντας δημιουργήσει τη δική του… μόδα στο τηλεοπτικό τοπίο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις