Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

MEGA έκπληξη: Πρωτοχρονιά με Αντώνη Ρέμο και Ρούλα Κορομηλά

MEGA έκπληξη: Πρωτοχρονιά με Αντώνη Ρέμο και Ρούλα Κορομηλά

Μία πραγματικά MEGA-λη έκπληξη για μία MEGA-λη συνάντηση που εγγυάται MEGA-λο γλέντι. Σίγουρα στο MEGA σκέφτηκαν τον καλύτερο τρόπο για να αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που φεύγει και να υποδεχτούμε την καινούργια με πολλή αισιοδοξία… αλλά και γλέντι, βεβαίως βεβαίως…!

Όπως έχουμε αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν που ετοιμάζει το κανάλι οικοδεσπότης θα είναι ο Αντώνης Ρέμος. Μόνο που μαζί του, δίπλα στον δημοφιλή καλλιτέχνη, θα είναι ένα πρόσωπο που έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με πετυχημένα shows. Όπως καταλάβατε αναφέρομαι στη Ρούλα Κορομηλά που κάνει… comeback μαζί με τον Αντώνη Ρέμο για να διασκεδάσουν με τον καλύτερο τρόπο τους τηλεθεατές την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Καλεσμένοι της Ρούλας Κορομηλά και του Αντώνη Ρέμου στο στούντιο αγαπημένοι φίλοι τους… και πολύ αγαπημένοι στο τηλεοπτικό κοινό, με σκοπό όλοι μαζί να περάσουν καλά και οι τηλεθεατές πολύ… πολύ… πάρα πολύ καλύτερα! Αγαπημένα τραγούδια και πολλές ακόμα εκπλήξεις είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν τους τηλεθεατές… καρφωμένους στη MEGA-λη παρέα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του τρίωρου γλεντιού.

Παραμονή πρωτοχρονιάς λοιπόν, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, στις 21:50, ο Αντώνης Ρέμος με τη Ρούλα Κορομηλά θα είναι στο MEGA για να μπορέσουν οι τηλεθεατές να υποδεχτούν το 2021 με πολλή μουσική και τραγούδι, ώστε η καινούργια χρονιά να ξεκινήσει με MEGA-λο κέφι, χαρά και θετικά ενέργεια…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις