Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

MEGA Σαββατοκύριακο: πρεμιέρα για Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα

MEGA Σαββατοκύριακο: πρεμιέρα για Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα

Ραντεβού με τους τηλεθεατές θα δίνουν κάθε σαββατοκύριακο και τη νέα σεζόν ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τη Στέλλα Γκαντώνα μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Το MEGA Σαββατοκύριακο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού «θα δώσει για άλλη μια χρονιά το στίγμα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης με την ανάλυση των θεμάτων της εβδομάδας που πέρασε αλλά και την ατζέντα των σημαντικότερων ειδήσεων που θα μας απασχολήσουν την εβδομάδα που ακολουθεί. Έμφαση θα δοθεί σε θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά μας, την οικονομία, τις εξελίξεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό, την κοινωνία, την υγεία, την πολιτική αλλά και πολλές ζωντανές συνδέσεις με όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Ο δίαυλος επικοινωνίας με τους πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν θα είναι και φέτος ανοιχτός όλες τις ημέρες της εβδομάδας – και φυσικά κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Με τη βοήθεια ειδικών θα δίνονται απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν τα νοικοκυριά αλλά και ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες με στόχο την αναζήτηση λύσεων.

Το «MEGA Σαββατοκύριακο» θα βγαίνει και εκτός συνόρων, με συνδέσεις από τα κέντρα λήψης αποφάσεων και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ενώ θα ταξιδεύει παντού στον κόσμο όπου υπάρχει Ελληνισμός.

Από αυτό το Σάββατο 28 Αυγούστου, στις 05:00 και κάθε σαββατοκύριακο οι δύο δημοσιογράφοι επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο και μέσα από το MEGA Σαββατοκύριακο θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις