Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

My Style Rocks: Στην τελική ευθεία για την κριτική επιτροπή

My Style Rocks: Στην τελική ευθεία για την κριτική επιτροπή

Την επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο ετοιμάζεται να κάνει το My Style Rocks και ενώ ήδη έχουν επιλεγεί οι διαγωνιζόμενες για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, δεν έχουν κλείσει ακόμα αυτοί που θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή.

Αν και οι μνηστήρες για τις συγκεκριμένες θέσεις είναι πολλοί και γνωστοί, έχοντας μάλιστα γίνει πολλά δοκιμαστικά, δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί ποια πρόσωπα θα αναλάβουν να κρίνουν και να βαθμολογούν τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ επιθυμεί στην τριμελή… επίσημη… κριτική επιτροπή να βρεθούν οι Στέλιος Κουδουνάρης, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρης Σκουλός. Και αναφέρω «στην επίσημη» καθώς στο σχεδιασμό του ριάλιτι υπολογίζουν και κάποια πρόσωπα ως «επίσημοι καλεσμένοι» που θα βρίσκονται σε ορισμένα gala και θα έχουν άποψη, κρίση και βαθμολογία.

Ωστόσο για την τριμελή «επίσημη» επιτροπή οι επικρατέστεροι έως τώρα είναι οι Κουδουνάρης, Μαζαρί και Σκουλός, που έχουν κάνει αρκετές επαφές με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ και αν συμφωνήσουν σε όλα τότε θα πάρουν κι επίσημα το «χρίσμα».

Την επόμενη βδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες καθώς είναι προγραμματισμένο τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 17:00, η Κατερίνα Καραβάτου να καλωσορίσει στον ΣΚΑΪ τους τηλεθεατές, δίνοντας καθημερινά την ίδια ώρα ραντεβού… ελπίζοντας ότι το ριάλιτι θα… ροκάρει και στους πίνακες τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις