Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Special Report για αρνητές πανδημίας και καταστροφικές πλημμύρες

αρνητές πανδημίας κορονοϊού

Σε δύο έρευνες επικεντρώνεται η σημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τους δημοσιογράφους να φέρνουν στο προσκήνιο στοιχεία και μαρτυρίες των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η πρώτη της εκπομπής του ΑΝΤ1 επικεντρώνεται στο αυξανόμενο κύμα αμφισβήτησης της πανδημίας αλλά και των ιατρικών λύσεων που προτείνονται για την αντιμετώπισή της. Πόσοι Έλληνες θα έκαναν ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού; Κατά πόσο θα μπορούσε ένα τέτοιο εμβόλιο να είναι υποχρεωτικό; Τι συζητάνε οι Έλληνες για τον κορονοϊό στο διαδίκτυο;

Η Μαρία Σαράφογλου συναντά τους αρνητές του κορονοϊού στις συγκεντρώσεις που κάνουν – παρά τις απαγορεύσεις – και τους θέτει τα ερωτήματα. Με τη βοήθεια ειδικών λοιμωξιολόγων, ερευνητών κοινής γνώμης, αλλά και ενός κορυφαίου συνταγματολόγου το «Special Report» ερευνά την επόμενη σύγκρουση που έρχεται στο «μέτωπο» της αμφισβήτησης του κορονοϊού. 

Στη δεύτερη έρευνα ο Τάσος Τέλλογλου επιστρέφει με την κάμερα του «Special Report» στην Εύβοια, όπου η Αυγουστιάτικη κακοκαιρία, το καλοκαίρι που πέρασε, προκάλεσε τον θάνατο οκτώ ανθρώπων, ενώ καταστράφηκαν περισσότερα από 2.500 σπίτια, επιχειρήσεις και καλλιέργειες.

Με τη βοήθεια ειδικών, τοπικών παραγόντων αλλά και των ανθρώπων που έζησαν την καταστροφή τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Αυγούστου, το «Special Report» προσπαθεί να ρίξει φως στο κατά πόσο η χώρα μας είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των καταστροφικών πλημμυρών που «χτυπά» πλέον ολοένα και συχνότερα.

Απόψε στις 23:30, το «Special Report» με τον Τάσο Τέλλογλου, τον Αντώνη Φουρλή και τη Μαρία Σαράφογλου έρχεται στον ΑΝΤ1 προσπαθώντας να καταγράψει με την κάμερα της εκπομπής όσα κρύβονται πίσω από την είδηση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις