Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Special Report με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Special Report με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 ο καινούργιος κύκλος της εκπομπής «Special Report».

Ο Τάσος Τέλλογλου, με τον Αντώνη Φουρλή και τη Μαρία Σαράφογλου μαζί με τους ρεπόρτερ και τους παρουσιαστές του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1, επιστρέφουν και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού «θα φέρουν στο προσκήνιο νέες μεγάλες έρευνες, ενώ μέσα από διεισδυτικά ρεπορτάζ, ειδικές αποστολές εντός και εκτός συνόρων, αποκλειστικές συνεντεύξεις και αφηγήσεις, θα δώσουν μια άλλη οπτική για ό,τι συμβαίνει γύρω μας».

Στην πρώτη εκπομπή της φετινής σεζόν καλεσμένη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία μιλά στον Αντώνη Φουρλή για το πώς αντιμετωπίζει τα καθήκοντά της, αλλά και το πώς οραματίζεται τον ρόλο της ως η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το «Special Report» αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικότητας της Πρόεδρου της Δημοκρατίας, ακολουθώντας την στο πρόσφατο ταξίδι της στο Καστελλόριζο, την ώρα που η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις βρισκόταν στο απόγειό της και τη ρώτησε για το πώς θα πρέπει η χώρα να αντιμετωπίζει τις συνεχείς προκλήσεις στο Αιγαίο. Πίσω στην Αθήνα, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε μια σπάνια συνάντηση της Προέδρου με γυναίκες συγγραφείς.

Επίσης, η εκπομπή του ΑΝΤ1 ερευνά αν υπάρχουν κενά στην ιχνηλάτηση του κορονοϊού ξεκινώντας την έρευνα με εργαζομένους τριών εργοστασίων στη Βόρεια Ελλάδα, όπου όμως ζουν σε έξι διαφορετικούς νομούς και προσβλήθηκαν τους δύο τελευταίους μήνες από COVID-19. Ο Τάσος Τέλλογλου ταξίδεψε στα Γιαννιτσά, τη Σκύδρα, τη Βέροια και τη Θεσσαλονίκη για να ερευνήσει πώς οι αρχές, οι υπεύθυνοι των εργοστασίων και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι διαχειρίστηκαν την διασπορά του ιού. Η έρευνα συνεχίζεται πίσω στην Αθήνα καταγράφοντας τις προσπάθειες των υπευθύνων μέσα στο Τμήμα Ιχνηλάτησης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ ο Τάσος Τέλλογλου μιλά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και τον Αντιπρόεδρο του ΕΟΔΥ, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, για το δύσκολο έργο της καταγραφής των κρουσμάτων στις συρροές που ανησυχούν τους ειδικούς.

Από την ερχόμενη Τρίτη λοιπόν 13 Οκτωβρίου, στις 23:30, η εκπομπή «Special Report» θα είναι ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 με τους συντελεστές της να καταγράφουν τα αποτελέσματα σε σημαντικές έρευνες.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις