Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Stefania: Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια

Stefania: Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια

Με πολλά χαμόγελα και χαλαρή διάθεση, η Stefania και οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision, ο Δημήτρης Κοντόπουλος, οι Arcade, ο Φωκάς Ευαγγελινός και όλη η ομάδα της αποστολής στο 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, γιόρτασαν χθες το βράδυ την επιτυχία της επανόδου της Ελλάδας στην πρώτη δεκάδα της Eurovision. Μια έκπληξη μάλιστα περίμενε τη Stefania στο τέλος της βραδιάς με μια τούρτα που είχε τη μορφή της με την ολόσωμη φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου και με τον αριθμό «10». Με χαρά και μοιράζοντας χαμόγελα και την πάντα θετική της διάθεση η Stefania έσβησε το κεράκι πλαισιωμένη από τους χορευτές της Νίκο Κουκάκη, Μάρκο Γιακουμόγλου, Γιώργο Παπαδόπουλο και Κώστα Παυλόπουλο.

Η Stefania μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους την καθημερινότητα και τις προετοιμασίες για το Ρότερνταμ αλλά και πολλά που έγιναν πίσω από τις κάμερες, μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ πολύ όλους τους Έλληνες, που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια».

 

Να αναφέρουμε ότι το «Last Dance» συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο παγκόσμιο Viral 50 του Spotify, αποδεικνύοντας ότι με τον χορευτικό ρυθμό του, τα ’80s στοιχεία και το αισιόδοξο μήνυμά του κέρδισε όχι μόνο το κοινό της Eurovision, αλλά και το μουσικόφιλο κοινό σε όλο τον κόσμο. Τα βίντεο με την εμφάνιση της Stefania στον Β΄ Ημιτελικό και στον Τελικό έχουν ήδη συγκεντρώσει στο κανάλι της Eurovision στο YouTube περισσότερα από 5 εκατομμύρια views.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις