Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: Oι διαδικασίες για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Survivor: Oι διαδικασίες για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή

Στην τελική ευθεία το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχοντας διαγράψει μία πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και στο είδος του. Πώς όμως θα φτάσουμε στον μεγάλο νικητή του Survivor;

Όπως πρώτα σας είχαμε ενημερώσει από το newsit.gr την Κυριακή 4 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου τον ημιτελικό του Survivor και τη Δευτέρα 5 Ιουλίου τον τελικό για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Πώς όμως θα φτάσουμε, ή μάλλον πώς θα φτάσουν εκεί οι παίκτες που θα έχουν απομείνει; Την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιουνίου οι έλληνες παίκτες θα βρεθούν σε έναν μεικτό αγώνα επάθλου με τους Ρουμάνους ενώ θα παρακολουθήσουμε και την τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο. Οι τέσσερις Survivors που θα παραμείνουν θα πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Ωστόσο τις τρεις επόμενες ημέρες (από 28 έως 30 Ιουνίου) θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης, με τους παίκτες να πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό, ενώ οι άλλοι δύο θα τεθούν την Τετάρτη (30 Ιουνίου) σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις