Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αέρηδες: Η ιστορία των ανέμων της Ελλάδας

Αέρηδες: Η ιστορία των ανέμων της Ελλάδας

Μία πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στους Αέρηδες κάνει πρεμιέρα με σκοπό να τους γνωρίσουμε καλύτερα και να μάθουμε τα μυστικά τους.

Πρόκειται για δεκάλεπτα επεισόδια που θα μας συστήσουν τα είδη των ανέμων που πνέουν στην Ελλάδα, τις ονομασίες αλλά και τη σύνδεσή τους με τη ζωή των ανθρώπων, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Αέρηδες», σε παραγωγή COSMOTE TV θα ολοκληρωθεί σε 9 δεκάλεπτα επεισόδια και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος του COSMOTE HISTORY HD.

Στην πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου, στις 21.00, με τρία επεισόδια back-to-back οι «Αέρηδες» θα μας συστήσουν την Τραμουντάνα (Βοριάς), τον Απηλιώτη (Ανατολικός) και την Όστρια (Νοτιάς). Στα επόμενα επεισόδια θα γνωρίσουμε, επίσης, τους ανέμους Ζέφυρο, Σκίρων, Καικία ή Γραίγο, Λίβα και Σιρόκο, καθώς και τον «ταμία των ανέμων», τον Αίολο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ταυτόχρονα με την προβολή τους στο COSMOTE HISTORY HD, όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα και στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV για να τα παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις