Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αποχώρηση που θα συζητηθεί και το τραγικό φινάλε

Άγριες Μέλισσες

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες».

Το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη έως και την τελευταία σκηνή, έως και την τελευταία ατάκα κρύβει καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες για τους φανατικούς τηλεθεατές των «Άγριων Μελισσών»!

Μία δυσάρεστη εξέλιξη θα είναι και ένα από τα πρόσωπα που θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο φετινό κύκλο και μάλιστα με ένα τραγικό φινάλε. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Ανέτ Ρουσσώ, την οποία ενσαρκώνει αριστουργηματικά –όπως όλους τους ρόλους της- η Κάτια Δανδουλάκη ολοκληρώνει την παρουσία της στην αγαπημένη σειρά.

Η μεγάλη αδερφή των Δούκα και Μιλτιάδη και μητέρα του Μελέτη βρίσκει τραγικό τέλος, κάνοντας έξοδο από τη σειρά που θα προκαλέσει πολλά σχόλια. Σίγουρα πρόκειται για δυσάρεστη εξέλιξη τόσο για την ακριβοδίκαιη ηρωίδα, όσο και για τη σπουδαία ηθοποιό που δεν θα είναι στον επόμενο κύκλο.

Ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση αυτή λήφθηκε… ομόφωνα από όλες τις δύο πλευρές, αφού ενισχύεται η δραματολογική εξέλιξη, αλλά και παράλληλα η Κάτια Δανδουλάκη θα μπορέσει να ετοιμάσει την επόμενη παράσταση για το θέατρό της, ελπίζοντας ότι το χειμώνα δεν θα υπάρχουν περιοριστικά μέτρα για τα θέατρα.

Να θυμίσουμε ότι οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνουν την παρουσία τους τη φετινή σεζόν την Πέμπτη 3 Ιουνίου και να είστε σίγουροι πως η αποχώρηση της Ανέτ από τη σειρά θα συζητηθεί πολύ…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις