Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα – Backstage από τα γυρίσματα

Άγριες Μέλισσες: Ετοιμάζονται για την πρεμιέρα – Backstage από τα γυρίσματα

Οι κάμερες έχουν πιάσει ξανά δουλειά και τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 συνεχίζονται ώστε να ετοιμαστούν όσο το δυνατό περισσότερα επεισόδια μέχρι να γίνει η πρεμιέρα της σειράς για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου και με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΑΝΤ1 οι «Άγριες Μέλισσες» πρόκειται να αρχίσουν ξανά το… πέταγμά τους στο τηλεοπτικό τοπίο τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και ανατροπές που επιφυλάσσουν για τους ήρωές τους, παλαιούς και νέους, η Μελίνα Τσαμπάνη κι ο Πέτρος Καλκόβαλης, με σκοπό οι «Άγριες Μέλισσες» να συνεχίσουν να είναι –δικαιολογημένα!- η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή τη σεζόν, στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της η ιστορία θα ξεκινήσει τα «μαύρα» χρόνια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Η επιβολή της δικτατορίας στη χώρας μας θα αναστατώσει και τους κατοίκους του Διαφανίου και κάποιοι από αυτούς θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη και δυσάρεστη θέση.

Αυτά όμως… και πολλά ακόμα… στα καινούργια επεισόδια που θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλονται καθημερινά στον ΑΝΤ1, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 10 το βράδυ. Προς το παρόν μπορείτε να δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις