Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση Νικηφόρου και Κωνσταντή και η οργή του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση Νικηφόρου και Κωνσταντή και η οργή του Ακύλα

Καταιγιστικές εξελίξεις και ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας δικαιολογημένα να κεντρίζει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του κι αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη, πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μια πολύ σημαντική πληροφορία. Το Διαφάνι είναι προβληματισμένο με την απόφαση των Καρυών να δεχτούν την πρόταση του Δούκα. Ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος και για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξαναδεχτεί, παίρνει μια σημαντική απόφαση. Η σχέση Δούκα – Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά.

Ωστόσο ένας  θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη, ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο, έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Η συνέχεια απόψε, στις 22:30, που οι Άγριες Μέλισσες θα πετάξουν ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1 προσφέροντας στο τηλεοπτικό κοινό ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις