Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Η εντολή του Δούκα και η ανακάλυψη της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες: Η εντολή του Δούκα και η ανακάλυψη της Μυρσίνης

Με συνεχείς ανατροπές συνεχίζει η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 καταφέρνοντας να κερδίζει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο ο Δούκας έχοντας δει πως κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι με το αεροδρόμιο, μπαίνει ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια, δίνοντας εντολή στον Μελέτη που βάζει φωτιά στις Καρυές για να τρομάξει τον αγροτικό συνεταιρισμό. Από την άλλη η κατάσταση της υγείας του Μόρτζου είναι άσχημη και ο Νικηφόρος βρίσκεται εγκλωβισμένος. Εγκλωβισμένη είναι κι η Κορίνα που μπορεί να κατηγορεί τον Μπάμπη για το σταυρουδάκι, αλλά παλεύει με τα αισθήματά της για εκείνον.

Ο Ζάχος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεχτεί ή όχι την παρουσία του δραπέτη Βαρουξή στην ομάδα. Ο Θανάσης κυκλοφορεί με συνοδεία στο χωριό και όλοι προσπαθούν να τον στηρίξουν, ενώ ο Σταμάτης κάνει μια πρόταση στη Βιολέτα.

Η Δρόσω φεύγει από το γύρισμα σε δείγμα συμπαράστασης στους τεχνικούς, ενώ η Ουρανία με τον Κυριάκο βάζουν την υπογραφή τέλους στον γάμο τους. Ο Μελέτης ζητά εξηγήσεις απ’ την Πηνελόπη για όσα είπε στην Κορίνα. Η Ζωή δίνει τον φάκελο του Θάνου στη Μυρσίνη για να τον δώσει στον Δούκα, αλλά εκείνη θα κάνει μια αναπάντεχη ανακάλυψη.

Απόψε, στις 22:30, οι Άγριες Μέλισσες θα πετάξουν ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1 συνεχίζοντας να κεντρίζουν το τηλεοπτικό κοινό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις