Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άγριες Μέλισσες: Η ομάδα που γράφει ιστορία

Άγριες Μέλισσες: Η ομάδα που γράφει ιστορία

Πίσω από κάθε πετυχημένο προϊόν κρύβεται μία δυνατή ομάδα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση το αποδεικνύουν σχεδόν καθημερινά και μάλιστα με αριθμούς.

Ότι η σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι η αγαπημένη σειρά της μεγαλύτερης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού είναι γνωστό… και δικαιολογημένο!

Οι συντελεστές της, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες συντελούν, ο καθένας από το πόστο και ρόλο του να έχουν κάνει το Διαφάνι αγαπημένο τηλεοπτικό προορισμό. Δεν είναι τυχαίο που για δεύτερη σεζόν οι ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 συνεχίζουν να κεντρίζουν τους τηλεθεατές που τους αγαπούν, τους μισούν, τους σχολιάζουν καθώς «ζουν» ανάμεσά μας, έχοντας αποκτήσει έντονη τηλεοπτική υπόσταση.

Για την πορεία της «ζωής» τους όμως, οι «γονείς» τους, οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης συνεργάζονται με μία ομάδα που αποδείχτηκε και αποδεικνύεται άριστη, γράφοντας διαλόγους, ατάκες και φράσεις που πραγματικά «γράφουν» με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ακόμα και όταν βγαίνουν από το στόμα ενός «κακού» ήρωα. Η ομάδα λοιπόν που γράφει την ιστορία αποτελείται από τρία πρόσωπα, τους Θωµά Τσαμπάνη, Βάσια Καρυτινού και Βαγγέλη Νάσση και τα ονόματά τους προβάλλονται πριν από την προβολή του επεισοδίου, ανάλογα με το ποιος έχει αναλάβει από τους «γονείς» να το «τρέξει».  Έτσι, Τσαμπάνη και Καλκόβαλης εξελίσσουν την ιστορία τους με τους ήρωές τους να παίρνουν «ζωή» από τους  Τσαμπάνη, Καρυτινού και Νάσση για να ενσαρκωθούν από σπουδαίες ερμηνείες

Όταν λοιπόν «πίσω από κάθε πετυχημένο προϊόν κρύβεται μία δυνατή ομάδα» τότε στη συγκεκριμένη περίπτωση, για ακόμα μία φορά, αποδεικνύεται ότι οι ομάδες γράφουν ιστορία!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις